Aktywne Wpisy
GlenGlen12 +29
Pamiętam czasy tuska i całej platformy obywatelskiej przy władzy.
U mnie w Polsce B wykształcone matki wstawały o 5 rano żeby jechać w 35 stopniach upału zbierać wiśnie po 12 godzin za 80zł dniówki u pana dobrodzieja, dzieci nosiły do szkoły suche kanapki z pasztetem, bo na masło nie każdego było stać.
Januszexy wykorzystywały lokalną ludność za 5 zł na godzinę bo bezrobocie sięgało 15%, na sypiących się maszynach CnC siedzieli inżynierowie
U mnie w Polsce B wykształcone matki wstawały o 5 rano żeby jechać w 35 stopniach upału zbierać wiśnie po 12 godzin za 80zł dniówki u pana dobrodzieja, dzieci nosiły do szkoły suche kanapki z pasztetem, bo na masło nie każdego było stać.
Januszexy wykorzystywały lokalną ludność za 5 zł na godzinę bo bezrobocie sięgało 15%, na sypiących się maszynach CnC siedzieli inżynierowie
SzopDemaskuje +41
Ze względu na prace w sklepie z elektroniką miałem już realnie kontakt z tysiącem ukraińców od wybuchu wojny i wiecie co? To są osobny prymitywne mentalnie z niskim samoogarnięciem, na poziomie tych hindusów których sciąga PIS. Tylko hindus potrafi pojedyńcze słowa po ANGIELSKU bo korzystają z niego w swoim #!$%@? i chociaż gówno zrozumiesz przez ich dialekt to zawsze coś. A Ukrainiec? Na 100 jak 5 mówi po angielsku to sukces, cała
Będzie o aborcji. Jestem facetem przed 30-stką i nie rozumiem niektórych mężczyzn co mówią, że czarny protest to gówno a kobiety, które protestują to feministki jebnięte w łeb. Czy na prawdę chcecie żeby wasza kobieta będąca w ciąży będzie musiała np urodzić śmiertelne chore dziecko po czym sama umrze a za parę godzin chory dzieciak? Albo ktoś zgwałci waszą siostrę i ona bedzie musiała urodzić - czy to według was jest normalne?
Nie pojmuję jak mężczyźni, którzy są w związkach np małżeńskich mówią, że czarny protest to bzdura. Kurczę, chyba faceci powinni wspierać kobiety w tym temacie.
Ja nie mówię, o tym żeby usuwać każdą ciąże w 7 miesiącu ale żeby zostawić prawo dotyczące aborcji takie jak jest teraz.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Ciąża jest zagrożeniem dla zdrowia lub życia matki, co stwierdza lekarz. Aborcji w tej sytuacji można dokonać do momentu osiągnięcia przez płód zdolności do samodzielnego życia poza łonem matki.
2. Istnieją przesłanki na istnienie ciężkich, nieodwracalnych upośledzeń płodu lub nieuleczalnych chorób
Nie mylcie pigułek "dzień po" z wczesnoporonnymi.