@specjaltohu: Osobiście jakbym robił RX-7 to nie pieprzyłbym się w Veilside tylko skromny bodykit z ładnymi pasującymi felgami + #!$%@? tuning osiągów w cenie kita Veilside.
Corvette C5 bym celował ( ͡°͜ʖ͡°) Albo składałbym jakiś fajny bolid na bazie LS3
PS. Wankle są zajebiste jeździłem RX8 ale kumpel go zajeździł w końcu :/ Chciałem kupić skorupe i wsadzić silnik BMW ale jakoś mi się z czasem przechciało.
@Atreyu: @Zaybatzu: O Veilside w Polsce nie słyszałem, jeżeli chodzi o same RX7 to jest co najmniej jedna do driftu, ale dawno nie jeździła raczej, chociaż coś ostatnio miało się chyba z nią ruszyć, z drogowych to może kilka sztuk, ale niestety mało tego jest. Jakiś czas temu jeździła jedna po Toruniu dość seryjna, jak ją pierwszy raz zobaczyłem to nie dowierzałem, później czasami ja widywałem przy okazji jakiś imprez
@specjaltohu: bo kręcą się w nim przeważnie 2 trójkąty XD a tak na serio to świetnie brzmi, wkręca się lepiej niż k seria hondy i jest posty w budowie jak cep
@specjaltohu: Z tego co słyszałem to mechanika który to ogarnie ze świecą szukać, jeden jest gdzieś w warszawie. A jeśli ktoś ma monopol na coś to tanie to pewnie nie jest ;)
@specjaltohu: Z chwaleniem to bym nie przesadzał, ale RX7 wychodziła z wanklem i po prostu bez niego traci trochę charakter, po za tym mało z nim samochodów wyszło a ten jest zdecydowanie najfajniejszy z nich wszystkich. Taki samochód, szczególnie teraz to jak już weekendowa zabawka więc wady tego typu silnika można przeboleć, a osiągi ma całkiem fajne, no i ten niepowtarzalny dźwięk silnika który ma swój urok, szczególnie jak się pogrzebie
#samochody #motoryzacja
Z Veilsid'em na pewno będzie ciężko, ale RX-7 czyste to już ze dwa widziałem w Polsce.
Sam Kit Veilside
1 500 000 ¥ = 48 804.6821 PLN
Eriksa
+/- 30 500.00$ = 112 055.315 PLN
Ale takim pojazdem było by wstyd jeździć musiałbyś odśmieszyć kita robiąc osiągi, nadmieniając że to rotka koszt astronomiczny na pewno.
Zestaw z turbo, IC i pierdołami
+/- 479.57$ = 1 761.91368 PLN (jak nie więcej) // albo swap to już nie wiem bo nie wiem jaki silnik.
+/- 200 tyś PLN
W tej cenie można mieć samochody szybsze, wygodniejsze i lepiej wyglądające. Ino bez wankla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Corvette C5 bym celował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo składałbym jakiś fajny bolid na bazie LS3
PS. Wankle są zajebiste jeździłem RX8 ale kumpel go zajeździł w końcu :/
Chciałem kupić skorupe i wsadzić silnik BMW ale jakoś mi się z czasem przechciało.
a tak na serio to świetnie brzmi, wkręca się lepiej niż k seria hondy i jest posty w budowie jak cep
A jeśli ktoś ma monopol na coś to tanie to pewnie nie jest ;)
@Zaybatzu: Kojot garage, Zielonka.