Aktywne Wpisy
Sejmita +71
tesknilam_ +32
Nie umiem pogodzić się z faktem, że nie jestem nikomu potrzebna. Mówiłam znajomym, że mogą do mnie dzwonić, radzić się, że jak coś to jestem.
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
Urządzenie działa. Pilot był bez baterii. Chyba ma ten #!$%@? build z sierpnia ale chłopaki spod #kodi coś poradzą.
Przejściówka z ichniego na nasze chyba przypadkiem do paczki wpadła bo zasilacz jest EU ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wysyłka: Sep/08/2017 | Shipping Method: Air Parcel Register
Dostawa: Oct/03/2017 | Expected delivery date: 2017-10-04
https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-PLUS-Amlogic-S905X-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-Support-4K-Netflix-Youtube-p-1164115.html?rmmds=myorder
#pokazzakupy #banggood #chinskiecuda
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja wczoraj swój odebrałem, na oryginalnym sofcie działa spoko ale jak może działać lepiej to dlaczego nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Muszę się tylko doszukać linków do softów i coś się dzisiaj pogrzebie :)
Może uda się te upiorne HBO GO uruchomić ;D
Chyba lepiej poczekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mi dzisiaj przyszedł z buildem 20170815 i SEC 651.
@szumek jakiego masz builda dokładnie? Zaglądałeś do środka?
Komentarz usunięty przez moderatora