Wpis z mikrobloga

Więc mirki i węgierki jest sprawa. Znacie mnie spod tagu #produkcjamuzyki coś tam sobie pisałam. Parę sławnych osób to usłyszało i dostałam ofertę pracy w studio. Tyle że w Bydgoszczy pół kraju skąd mieszkam. Mieszkanie załatwione. Co robić? Miksowałabym wasze kawałki jakbyście skorzystali z tego studia xD Na razie siedzę i upijam się z rana bo taka oferta zdarza się raz. Znajomy otwiera to studio, chce skończyć z korpo... Nie wiem co myśleć...

#kiciochpyta
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Znajomy otwiera to studio, chce skończyć z korpo... Nie wiem co myśleć...

@xandra: jesteś pewna, że będziesz miała sensowną pracę, skoro dopiero zabiera się za otwarcie studia? Może lepiej zaczekać aż i czy w ogóle się rozkręci.
  • Odpowiedz
@xandra: korpo jak nie jedno to drugie, a takie studio to raczej rzadkosc. nawet jak sie nie powiedzie, to duzo sie nauczysz pewnie. a i moze ciekawych ludzi poznasz. ryzykuj jak cie na to stac
  • Odpowiedz
@xandra: Pamiętaj że los podsuwa kilka TAKICH okazji w życiu, pomyśl czy nie będziesz żałować po latach że nie spróbowałaś, tym bardziej że to Twoja pasja. Ja też miałem okazję na osiągnięcie czegoś w muzyce elektronicznej, niestety wybrałem inną drogę. Teraz mam ból d--y i będę miał go już zawsze.
  • Odpowiedz
@xandra: Bydgoszcz nie taka straszna, a z drugiej strony biorąc pod uwagę kondycję tego biznesu załapać się do hardware'owego studio to jak wygrać z rakiem. W ogóle to nie wiedziałem że tu jakieś jest/będzie :D Bierz szansę od losu, dzisiaj Bydgoszcz jutro Londyn (albo Toruń ( ͡° ͜ʖ ͡°))
  • Odpowiedz