Aktywne Wpisy
Kompre +162
Robimy walentynkowe #rozdajo a nawet dwa.
Jesteśmy firmą, która zajmuje się sprzedażą elektroniki. Głównie sprzętów powystawowych, poleasingowych, rzadko nowych.
Do rozdania mamy:
Komputer AIO Dell Wyse 5470
i Chromebook Lenovo 100e (możliwość wyboru)
Zasady są proste
Wystarczy odpowiedzieć na pytanie: Jaki film obejrzysz w walentynki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wygrywa osoba, której wpis do 14.02 do godziny 14:00 otrzyma największą liczbę plusów, drugą nagrodę otrzyma osoba, której wpis
Jesteśmy firmą, która zajmuje się sprzedażą elektroniki. Głównie sprzętów powystawowych, poleasingowych, rzadko nowych.
Do rozdania mamy:
Komputer AIO Dell Wyse 5470
i Chromebook Lenovo 100e (możliwość wyboru)
Zasady są proste
Wystarczy odpowiedzieć na pytanie: Jaki film obejrzysz w walentynki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wygrywa osoba, której wpis do 14.02 do godziny 14:00 otrzyma największą liczbę plusów, drugą nagrodę otrzyma osoba, której wpis
gazowany_smalec +388
Jak 4 lata temu musiałem przerwać studia przez nowotwór to obiecałem sobie że jak wygram to wrócę na uczelnie i je skończę. No i skończyłem, tyle że inny kierunek.
#chwalesie #pokazmorde #studbaza #studia #informatyka i w zasadzie to już #programista15k
#chwalesie #pokazmorde #studbaza #studia #informatyka i w zasadzie to już #programista15k
Powiem wam że mieć dziewczynę prawnika, lub faceta prawnika (wybierz sam/sama), a z drugiej strony być tym kimś kto nie zna się jakoś konkretnie na prawie to przewalona sprawa.
Mój bliski przyjaciel właśnie po 4 latach normalnego związku i po 2 latach małżeństwa (pobrali się mając 31 lat) właśnie kończy związek. A pamiętam nawet dziś jak sobie żartowaliśmy w pracy z niej i z jej wiedzy a ja nie raz dla żartów powtarzałem ze będzie zalować jak sie z nia ozeni, bo go kiedyś udupi. Stało się. Wszystko w zasadzie jest z jej winy bo znalazła sobie innego faceta z trochę wyższej polki po tym samym zawodzie co ona, ale kumpel ma tak blade pojecie na ten temat i jak się wziąć za rozwód ze głowa mała i już sam nie wie co robić. Niby jest stabilnie emocjonalny, ale widać że go ten fakt męczy. Żadnej intercyzy nie podpisywali, mieszkanie wzial przed slubem na siebie, a samochod już po slubie kupili wspólnie, tyle ze to on go opłaca. Dziecka na szczęście nie mieli, no ale ponoc ta ex-zona jest tak na niego cięta, z tego co mi mowil, ze jest w stanie mu zrobić wszystko. Jak mu doradzić, co powinienen zrobić żeby wyszedł z tym na czysto bez problemów? Z kasą raczej nie ma problemów więc mówił że w razie gdyby faktycznie zaczęło się gorąco to jest w stanie zapłacić za naprawdę dobrego, ale czy to coś pomoże?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Jedyne co widzę ryzykownego, to zwrot nakładów jakie ona poczyniła na jego mieszkanie. Na szczęście 2 lata to nie 20 i nie powinno tego wiele być. Jeśli samochód był wzięty na kredyt i on spłacał raty, to też dobrze.
Z pomocą radcy prawnego lub adwokata nie warto czekać aż "będzie gorąco". Koszt to kilka tysięcy złotych za całość usługi (porada prawna, pozew, reprezentacja). Wynagrodzenie ustala się indywidualnie, zależnie od skomplikowania