Wpis z mikrobloga

@Powuyo: jeszcze nie wystawiłem nawet. Ale jak dzwoniłem kiedyś po części 2 razy to pierwsze co usłyszałem w słuchawce to było "a nie chcesz Pan sprzedać?" Chyba by się znalazł kupiec :D
@Powuyo Ja bym od razu odrzucił ogłoszenie. Nie będę ryzykował telefonu i ewentualnego przyjazdu na oględziny bo wnętrze może być mocno zużyte. Obok tego volvo są dziesiątki takich samych, po co ryzykować
@Powuyo: Jak ktoś szuka konkretnie V70 to nie kupi tej Twojej, to totalna bieda wersja, nie ma nic. W dodatku ruda wychodzi, co oznacza że było walone i bardzo słabo naprawione. Wygląda ogólnie słabo, jak zaniedbane i zajeżdżone auto.
@Shirako: Da się wyrwać zdecydowanie. Sam kupiłem 4 miesiące temu S80 II 2007 rok. 2.5T zrobione na 282 konie. Pierwszy właściciel, kupiony w Polsce, niebity i przebieg 158 tyś przebiegu. Na początek trzeba było wsadzić trochę kasy, ale całość wyszła na 40k. To jest bardzo dobry samochód (moje drugie Volvo), ale potrafi dobrze pociągnąć po kieszeni, wiec trzeba dobrze sprawdzić co się kupuje. Gdybyś miał jakieś pytania to nie krępuj się