Aktywne Wpisy
wfyokyga +38
Catmmando +6
Da się cokolwiek zrobić, żeby shaker po białku nie #!$%@?ł padliną?
Miałem plastikowy i mimo mycia zawsze po wytarciu dalej śmierdział. Myślałem, że to przez pory w plastiku, resztki białka tam się zbierały i nie domywały się.
Kupiłem se shaker ze stali nierdzewnej, po każdym użyciu jak tylko wracam do domu go myję, wyparzę, wyszoruję gąbką i wytrę do sucha...... i tak wali xDD (╯°□°)╯︵
Miałem plastikowy i mimo mycia zawsze po wytarciu dalej śmierdział. Myślałem, że to przez pory w plastiku, resztki białka tam się zbierały i nie domywały się.
Kupiłem se shaker ze stali nierdzewnej, po każdym użyciu jak tylko wracam do domu go myję, wyparzę, wyszoruję gąbką i wytrę do sucha...... i tak wali xDD (╯°□°)╯︵
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link