Aktywne Wpisy
Amigoyamigo +19

rales +419
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
A w sumie pochwalę się, bo czemu nie. Wpis może nie dotyczy stricte randki z tindera, ale tyle osób obserwuje ten tag, że poczułem się zobligowany, aby opowiedzieć, jak wygląda moja sytuacja.
Jak informowałem - w trakcie relacji z dziewczyną nr 31 odinstalowałem apki randkowe. W sierpniu podjąłem nowe zatrudnienie. Pracuję w dość sfeminizowanej branży – ok. 80% współpracowników w nowej tyrce to kobiety. Od razu zwróciłem
A w sumie pochwalę się, bo czemu nie. Wpis może nie dotyczy stricte randki z tindera, ale tyle osób obserwuje ten tag, że poczułem się zobligowany, aby opowiedzieć, jak wygląda moja sytuacja.
Jak informowałem - w trakcie relacji z dziewczyną nr 31 odinstalowałem apki randkowe. W sierpniu podjąłem nowe zatrudnienie. Pracuję w dość sfeminizowanej branży – ok. 80% współpracowników w nowej tyrce to kobiety. Od razu zwróciłem
źródło: couple-hold-hands-mountains-nature-600nw-2433364229
Pobierz

Italica
Toskania (podobno, nie byłem)
Ristorante Mare e Monti (podobno, nie byłem)
Pomodoro
Peperoncini niet bo mają piec elektryczny.
Czy coś jeszcze znacie/polecacie?
@ShpxLbh: W porównaniu do hajpu jaki mają na wykopie są co najwyżej ok. Essenza ich zjada bez wysiłku. Jedzeniem, wystrojem, obsługą, wszystkim.
@awa-dent: w tym też nie byłem :)
@Namaszczacz: jak dla mnie odstaje poziomem od powyższych, ale do listy dorzucić można
@Czotojamam: O nie, bylem kiedyś i dostalem strasznie spalone i powybrzuszane boki. Poza tym nie cierpię tej knajpy dla zasady, dziewczyna właściela byla kiedyś moim z kumplem i w trakcie tego miala bolca na boku w postaci właściciela.