Wpis z mikrobloga

@pogop: w ogóle takie coś głupie jest, bo kupił - zapłacił, producent hajs dostał, a to że wylądowało w ściekach czy przełyku to już go to #!$%@? ( ͡º ͜ʖ͡º) Tak samo jak z ciechanem było.
  • Odpowiedz
@pogop jak można siedzieć w zapiętej marynarce. Poważna firma państwowa, potężny budżet, kupa ekspertów od wizerunku, pr i siedzi typ o 20, w najlepszej godzinie telewizyjnej na jedynce z zapięte marynarką. Ja #!$%@?. Podobno ma tu konto. Rachoń odepnij guzika!!!
  • Odpowiedz
JAK TAM KAROL MARKS I JEGO KSIĄŻKA. BYŁA MEGA ŻENUJĄCA

@twinzpl: ocho zaczyna się gmeranie w mojej domniemanej lewackości XD

Już wyjaśniam. Nie tak powinien zachowywać się dziennikarz. Rolą dziennikarza nie jest wyrażanie opini, zwłaszcza w taki sposób. Zachował się nieprofesjonalnie i żenująco moim zdaniem. Akcję Tigera oceniam z wszech miar negatywnie, ale reakcja Rachonia też najwyższej klasy nie była.
  • Odpowiedz
@iAmTS: to już nawet bardziej felietonistyka, no ja rozumiem w sumie w prywatnej telewizji i to w autorskich programach, ale w publicznej?
  • Odpowiedz
jak można siedzieć w zapiętej marynarce. Poważna firma państwowa, potężny budżet, kupa ekspertów od wizerunku, pr i siedzi typ o 20, w najlepszej godzinie telewizyjnej na jedynce z zapięte marynarką. Ja #!$%@?. Podobno ma tu konto. Rachoń odepnij guzika!!!

@fan_comy: W TVN-ie też siedzą w zapiętych marynarkach. Cholera wie po co...
  • Odpowiedz
@fan_comy: Bo etykieta zezwala siedzieć w zapiętej, jeżeli ma się funkcje reprezentatywną jak praca w TV, jak to by wyglądało jakby mu opadały po bokach kawałki materiału? Zobacz sobie Czas gentelmanów, tam dobrze to tłumaczy Pan Kiełban
A nie sorry, to wykop i tu każdy jest specem od wyglądu XDDD
  • Odpowiedz
@Gregua: Dużo lepiej w zapiętej, i tak jest pokazny od guzika w górę (na zdjeciu wyżej trochę szersze ujęcie). Jeśli marynarka byłaby rozpięta wyglądałby niechlujnie i jeszcze krawat by luźno wisiał.
  • Odpowiedz