Wpis z mikrobloga

Dobra. Opcja jest taka, że jestem z przyszłości i jeśli chcecie, to odpowiem na Wasze pytania. Na Wasze to przełóżmy, że pochodzę z 2150 roku. Wiem, że trudno w to uwierzyć, więc zarzucam jako dowód mem z przyszłości. (nie z 2150 akurat, bo tych byście nie zrozumieli, ale 2035 chyba będzie akurat)
60scnds - Dobra. Opcja jest taka, że jestem z przyszłości i jeśli chcecie, to odpowie...

źródło: comment_syY6VYq3newbaUzsuVd2DX7qZ2ry2uUd.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
@MorderczyJablecznik: Jako ciekawostka - nie ma sylwestrów. Jesteśmy w przyszłości rasą międzyplanetarną, więc trochę bez sensu. Ludzie są też już znacznie mniej sentymentalni, świętowanie rocznic to przeżytek.
  • Odpowiedz
@60scnds: czy wymyślono jakiś sposób na szybszą komunikację na duże odległości? Jak wygląda sprawa z psychostymulantami? Czy są legalne i jak bardzo poniewierają? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Arveit: Komunikujemy się za pomocą myśli, działa to na całą galaktykę jak takie bezpłatne LTE, ale to trochę skomplikowany temat. Dużo było kontrowersji, prywatność itd. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Biochemia to nasza dziwka już w nieodległej przyszłości. Kontrolujemy nastrój i swoje potrzeby jakby pilotem do telewizora. Poniewieranie to ze słowo. Wy ćpiecie jakoby te zdesperowane prostytutki, poszukujące miłości. To co robimy my, to nowy poziom ( ͡
  • Odpowiedz