No to sobie kupiłem kontroler midi ( ͡°͜ʖ͡°) Tak jak planowałem, zmieściłem się w 350zł, jest nowy, ma dwa lata gwarancji ( ͡°͜ʖ͡°) M-Audio Axiom air 32mini #flstudio #produkcjamuzyki #vst
@Kardig: Klawisze pracują bardzo cicho, nie wiem o jaki denerwujący dźwięk może chodzić ( ͡º͜ʖ͡º) @lanekrasz: Nie będzie, nie gram niczego skomplikowanego, co wymagałoby większej ilości klawiszy na raz ( ͡°͜ʖ͡°)
@stolichnaya: Tworzę bardzo amatorsko, więc na razie nie bardzo jest się czym chwalić, jak będzie już coś sensownego, a przede wszystkim skończonego (z tym jest największy problem:-P) to się wtedy pochwalę ( ͡º͜ʖ͡º)
@Dusza_Jest_Chaosem: Ja póki co musze się zadowolić swoim MIDI z 6 padami jedynie :D Ale w przyszłosci na pewno planuje kupić coś takiego jak ty. Też jestem początkujący, mam nadzieję, że w przyszłości będe miał się czym pochwalić (Chociaż ja troszke inny gatunek - bity pod hip hop).
@Kardig: Nie no trochę mniej tłucze :-D Swoją drogą w życiu nie zwróciłbym na to uwagi, gdybyś mi tego filmu nie podesłał, no wielkie dzięki :-P EDIT: Ale mam akurat pożyczone klawisze Yamahy, za jakieś 2500 i klawisze też stukają (teraz sprawdziłem:-P), więc luz :-P
źródło: comment_Frc1EjL4lltRbpmYBRKYzb31wr6wymfn.jpg
PobierzAle w przyszłosci na pewno planuje kupić coś takiego jak ty.
Też jestem początkujący, mam nadzieję, że w przyszłości będe miał się czym pochwalić (Chociaż ja troszke inny gatunek - bity pod hip hop).
Chodzi mi o ten dźwięk 0:35