Wpis z mikrobloga

Zabijcie mnie (°° Co mój tate śmieszek to ja nawet nie. Pojechaliśmy dzisiaj z chłopakiem i moimi rodzicami do maka. Przyszedł czas deseru, mame mówi:
-Ja już zjadłam dzisiaj dwa lody.
-Trzy...- odpowiada ojciec z głupim uśmiechem.
Oni chyba zapomnieli że ja już nie mam 10 lat i że wyłapuję takie dowcipy.

#zonabijealewolnobiega #tatusiowyhumor #heheszki
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

już nie mam 10 lat i że wyłapuję takie dowcipy.

@CigarettesAfterSex: mój ojciec kiedyś dumny, że pierworodny wreszcie na święta przyprowadził kobietę (poważny związek, niedługo miał być ślub) zaczął gadać "[syn] już jest duży, sypia z kobietą" (o c--j, jaka logika…). Oczywiście "duży syn" miał małego brata (2,5 roku wtedy), który później chodził dumny, że też jest duży bo śpi z kobietą (mamą) xD
  • Odpowiedz
@nacpanazielonka: a w sumie dlaczego? są jakieś przeciwskazania według Ciebie oprócz 'tak się przyjeło' ?

w sumie to z nikim nie powinno się dyskutować o szczegółach, ale generalnie informacja 'hej Duskhorizon, cały czas mamy fajne życie seksualne z ojcem' od mojej Mamy nie spowodowała by u mnie żadnych negatywnych emocji a wręcz przeciwnie.
  • Odpowiedz
@duskhorizon: z tego samego powodu dla którego nie powinno się wciagac dorosłego nawet dziecka w spory między małżonkami. Są sprawy, które powinny pozostać między dwojgiem ludzi. Plus nie każdy dobrze znosi psychicznie takie rzeczy. No i to zmienia relację rodzice-dziecko w relację kumpelską, a to też niedobrze.
  • Odpowiedz
@worldmaster: moim bliżej do 70. i uwielbiam ich sucharowy humor. gdybym miała żenadnąć za każdym razem, kiedy mój ojciec śmieszek rzuca żartem to już by dawno tej żenady mi zabrakło :D no ale w sumie to nie są tak dosadne żarty jak u OP
  • Odpowiedz
@CigarettesAfterSex: trochę robisz z igły widły moim zdaniem, jakby ojciec mojej dziewczyny tak powiedział, to traktowałbym to po prostu jako przyzwolenie na to że z nią sypiam. Wiadomo, jak ktoś sypie takimi tekstami jak z rękawa to jest c-----e, ale raz... Z tego można zrobić ciekawą rozmowę w zgranym związku, jeśli czujesz się komfortowo z facetem
  • Odpowiedz