Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +300
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
Aggressiv +180
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
Nie wiem, czy komukolwiek się to przyda... mnie nie.
Książki są stare, ale może akurat ktoś się znajdzie chętny.
Systemy mikroprocesorowe / Mikrokontrolery - wydanie z 1997 (czwarta klasa mojego technikum)
takie tam podstawy assemblera dla kontrolerów 8051 i podobnych
PHP i MySql => wydanie III z 2005 roku
UML 2.0 => też wydanie z 2005 roku
C++ => również 2005 rok
zielonki nie biorą udziału, losowanie dzisiaj wieczorem. W przypadku jednej osoby plusującej losowanie nie odbędzie się z przyczyn oczywistych xD
Wysyłka na koszt odbierającego, ale jak kto na miejscu to taguję #krakow
@Yggas: plusując zwiększasz szansę na wygraną :)
Komentarz usunięty przez autora
LOSOWANIE ODBĘDZIE SIĘ OKOŁO 20.00
ale proszę o wyrozumiałość, bo to trochę od Dżesiki i Brajanka zależy... Grażyna ma wychodne w związku z czym ja się dzisiaj pacyfikacją wieczorną zajmuję ( ͡º ͜ʖ͡º)
o to to
Zwycięscą okazał się: @spongeblowjob
Pisz na PW
w związku z tym powtarzam losowanie wśród plusujących...
chciałem zrobić losowanie drugie ale jednak po namyśle wylosuję osobę metodą palec na ekranie wśród komenujących ten wpis.
No i już: zwycięzcą zostaje: @Yggas
--
żartowałem z losowaniem, po prostu napisał że by by mu się książka przydała:
@OddechProkuratoraNaSzyi: @60sekundimorze: @MatexN: @OddechProkuratoraNaSzyi: @Furioz:
I tak do mnie to teraz leci:
https://www.banggood.com/UNO-Basic-Starter-Learning-Kit-Upgrade-Version-For-Arduino-p-970714.html