Aktywne Wpisy
Polejmnie +155
erni13 +540
Muszę wam przyznać, że to niegłupi widok z okna hotelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą noc z piątku na sobotę kosztowała w Rondzie z takim widokiem 70e. Apartament z dwoma pokojami i kuchnia. No i ofc balkon z takim widokiem
Ciekawe ile by zażyczyli sobie w Polsce XD
#podroze #podrozojzwykopem #polska #hiszpania
Swoją drogą noc z piątku na sobotę kosztowała w Rondzie z takim widokiem 70e. Apartament z dwoma pokojami i kuchnia. No i ofc balkon z takim widokiem
Ciekawe ile by zażyczyli sobie w Polsce XD
#podroze #podrozojzwykopem #polska #hiszpania
Jak uniemożliwić aplikacji aktualizację? Mam na starym tablecie starą wersję apki a na telefonie już nową, którą twórcy kompletnie zepsuli. Więc:
a) chcę zablokować starej apce możliwość aktualizacji
b) w miarę możliwości może przekopiować albo jakoś przywrócić starą wersję apki na telefon - raz, że bardziej funkcjonalna, dwa, że mam nadzieję odzyskać dane, które wraz z aktualizacją w niewyjaśnionych okolicznościach raczyły zniknąć (usunęli z apki tą opcję, a właściwie bardzo mocno ją przekształcili).
Fajnie by było, gdyby apka nadal miała dostęp do internetu, ale bez tego też jakoś przeżyję. Wiem, że to pewnie proste pytanie, ale wy wszystko wiecie ʕ•ᴥ•ʔ
Da się tak? ;)
b) apkmirror znajdź starszą wersję
b) chyba zbyt niszowa aplikacja, na apkmirror mi jej nie znajduje. Jakieś pomysły gdzie mogę szukać?