@BaszarAlAsad: No tak, kolejny abonament. Już nie zamontuje normalnego internetu na Urzędniczą bo mu szkoda, tak to kartę zabierze i da np Nosaczowi, ehhh na tym mobilnym jakość streamu to dno
@godoto: #!$%@?ł swego czasu że nie może mieć neta stacjonarnego podpiętego pod dwa adresy (bo ma na Waryńskiego teraz), nie wnikam czy to prawda (w co wątpię, firma by rezygnowała z zarobku just like that?), ale chyba #!$%@? istnieją inne firmy dostarczające internet... I tu wydaje mi się, że to nie Grubas leci w #!$%@?, tylko jest zbyt głupi żeby to ogarnąć...
@bitsec_: Na streamie z 2 miesiące temu dzwonili do niego z Orange i to ogarniał, pewnie idiota po prostu przeniósł umowę na tamten adres zamiast podpisać nową...
@Maklerio: Ma czas do 24, bo od 24 jest free ( ͡°͜ʖ͡°) Też kwestia czy te 60 GB jest uploud'u, downloud'u, czy na wszystko, nie wiem bo nigdy nie miałem limitowanego.
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
#danielmagical
Miej jedyny dochód z streamowania #!$%@? tak nie szanuj widzów i sraj na jakość bo #!$%@? umowę na 60GB JA #!$%@?
A ten jest streamerem i jeszcze kupuje sobie neta limitowanego, ameba lvl 9000