Wpis z mikrobloga

@sarmanto: To czemu ci ludzie, którym mogłoby to przeszkadzać nie wyszli z domu? Czyżby się bali potężnego streamera? Takich przypadków w Polsce są setki tysięcy tylko, że nikt prócz grubasa nie puszcza tego na żywo w YouTube.
@sarmanto: A w którym miejscu tłumaczę patologie? Gdybym to ja był ich sąsiadem, a interwencje policji by nie pomagały to bym tam do nich zszedł i załatwił to na własną rękę. Tylko teraz nie pisz, że tam może same staruszki po 60 mieszkają co nie mają siły się temu przeciwstawić. Robią z tego #!$%@? wie jaką aferę i nagłaśniają w telewizji na całą Polskę, kiedy to każdy może sobie włączyć YouTube
@Kamahll: Żałosny to ty jesteś. Tu nie chodzi o to czy ja uważam to za normalne co oni tam wprawiają. Telewizja próbuję zrobić z tego aferę kiedy takich przypadków w Polsce jest mnóstwo. Niech teraz jadą do każdej patologicznej rodziny w Polsce z którą mają problemy sąsiedzi i zrobią z tego reportaż. Powstała by seria z ilością odcinków równej modzie na sukces czy inny taki syf.
@Kamahll: Halo, tu ziemia. Czy my odnosimy się do tego samego postu? Jaki jest twoim zdaniem obraz rodziny patologicznej w Polsce? Dla mnie taki sam, albo dużo gorszy oprócz tego, że nikt nie puszcza tego na żywo w internecie. Autor tego postu wyraźnie pisze o tym jak przyjechali .pod jego dom żeby pokazać jakim to on jest sąsiadem. Wyszła para emerytów i jeszcze jakaś inna staruszka i to wszystko.