@Slonx: Prezentujesz poziom nazywając mnie debilem i uznawaniem, że nadaję się do szkoły specjalnej. Nie wchodzę w dyskusję z ludźmi na tym poziomie także życze miłego wieczoru ;)
@WolfSky: znowu aferka ( ͡°͜ʖ͡°) nie w--------m sie ale ogolnie to chyba masz p--------e bo laska z butplugiem > ty, znaczy sie w kwestii uzytkownikow wypoku
@Monalka: Dzięki, no ciekawie się rozkręcił watek i chyba nie do końca w kierunku którego życzyłaby sobie opka :) Chyba, że to znów jakiś eksperyment społeczny typu "z kamerą wsród mirków" ;)
@Slonx: Przeczytałem 3 wątki i wcale nie uważam że @WolfSky ma tu jakąś winę, chyba że coś przegapiłem? Ogólnie nic też nie mam do wpisu buttplugowiczki. Tylko po co sama potem się nakręciła?
@worldmaster: jedyne co zrobiłem żeby zacząć te gównoburzę to zasugerowałem nie wrzucanie takich postów w miejsce gdzie siedzi wielu p-----w i może on ich urazić (mnie nie uraził) cała gównoburza rozpętała się potem kiedy ta laska p--------a się do mnie.
@WolfSky Umiesz korzystać z czarnej listy, a skoro coś takiego jak s--s analny może Cię urazić, to tag #s--s powinieneś mieć na czarnej w pierwszej kolejności. Wpis był prawidłowo otagowany.
@Slonx: Nazywasz mnie upośledzonym a sam nie umiesz czytać, po raz hmm jakiś 19 piszę, że ani razu nie skrytykowałem kołka w dupie czy jej preferencji seksualnych i ani trochę mnie nie mierzi co kto robi w sypialni. ANI K---A RAZU XD
https://www.wykop.pl/wpis/26718349/gdzie-w-lodz-kupie-nie-za-drogi-ale-i-nie-za-tande/
https://www.wykop.pl/wpis/26723667/tl-dr-bo-adgebworthy-prosil-1-malavia-robi-post-o-/
W kolejnosci 2-1-3 najlepiej czytac
tl;dr
Chyba, że to znów jakiś eksperyment społeczny typu "z kamerą wsród mirków" ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
No chyba z kamerą wśród zwierząt.
Serio, jestem w szoku jak wielu przyznało rację wolfsky.
Ogólnie nic też nie mam do wpisu buttplugowiczki. Tylko po co sama potem się nakręciła?
@WolfSky Umiesz korzystać z czarnej listy, a skoro coś takiego jak s--s analny może Cię urazić, to tag #s--s powinieneś mieć na czarnej w pierwszej kolejności. Wpis był prawidłowo otagowany.