Wpis z mikrobloga

Hej wszystkim, raczej się nie udzielam ale teraz mam poważną sprawę, mianowicie dziś tj. 11.11.2017 o 6:00 miałem stłuczkę na ulicy krolewieckiej na wysokości lidla, gość wjechał mi w dupe, obróciło mnie i spierniczył z miejsca zdarzenia, jeden kierowca przede mną próbował go zatrzymać i też uszkodził mu samochód, na szczęście nic się nikomu nie stało, był to sportowy Mercedes coupe 3 drzwiowy, wiecej nikt nic nie widział żadnych numerów nic, uciekał w stronę stabłowic. Może ktoś coś widział, miał kamerkę lub cokolwiek? Z góry wielkie dzięki!
#wypadek
#wroclaw
  • 10
  • Odpowiedz
  • 10
Sprobuj zadzwonic do ZDIUM i zapytaj czy na tej trasie maja kamery a jezeli tak to czy zapisuja obraz, bo czesto maja tylko podglad na zywo i nie zapisuja danych. Jak maja to popros zeby zabezpieczyli z tego okresu i na policje ze czeka tam na nich numer tablic. Z doawiadczenia wiwm ze malo skrzyżowań zapisuja ale mozna probowac
  • Odpowiedz
  • 4
@drunkmaister wołaj policję niech będzie z tego protokół i niech też go szukają. I najważniejsze numery tablic albo chociaż ich fragment to policja już sobie powinna poradzić. Za takie cuś mogą mu dowalić srogą kare
  • Odpowiedz
@zbyasr: tak wszystko zgłoszone na policję, ale oprócz marki pojazdu nic nie mam bo ja nic nie byłem w stanie zobaczyć, tylko tyle co widział drugi kierowca który próbował mi pomóc i też gość uszkodził mu auto.
  • Odpowiedz
  • 2
@drunkmaister rozumiem. Oby Ci się udało skończyć pozytywnie sprawę. Ja kiedyś miałem podobnie i niestety finał był w sądzie a gościa uniewinniono.
Poczytaj czy możesz naprawić samochód z funduszu gwarancyjnego i popytaj w grupie motodoradcy na fejsie o porady. Tam jest trochę osób które będą mogły coś podpowiedzieć.
  • Odpowiedz