Wpis z mikrobloga

3 w nocy wchodzę na PPLS bo wcześniej same zwierzęta grają tylko w nocy da się w miarę pograć. Do teamu dopiera nam gościa o nicku margipies, w przeciwnej jakis kmargi coś takiego. Pierwsza runda normalnie, 4 następne gość biega na b podkłada pakę kolega rozbraja. Zaczęliśmy go zabijać co rundę bo strzelał nam po głowach, dawał info swojemu koleżce z przeciwnego - a to wszystko za marne parę elo. Do Chellengera mam za mały lvl i nie mam gdzie go wbić, już 2 lvle spadłem na tym starterze z-------m... Chciałem tylko pograć normalnie z ogarniętymi ludźmi, ale nawet w środku nocy się k---a nie da, dopóki #pago nie ogarnie tego syfu, ppls jest gorszy niż mm z ruskimi, trolle, dodge kolejek i meczy po parę z rzędu. ZWIERZĘTA
#csgo
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KrystJan: ale już 4-5 są ludzie którzy serio potrafią grać, nie krzyczą, nie są toxic i dają jakieś tam taktyki. Pozdrawiam z tego miejsca Tadka i Suchego, dwa super meczyki :)
  • Odpowiedz
@KrystJan: wiesz co, czasem i o 20 trafi się normalna drużynka, mankamentem jest słowo CZASEM. 80% meczy to dodge a jak już się uda wbić masz szansę 70% na trolla/szeryfa z 2 lvlem czy toxica który po przegranej połowie już nie gra. Przed chwilą wygrywaliśmy 11;4 no i nas pany dojechały 16;11 ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°). Doinstaluj sobie wtyczkę
  • Odpowiedz
ja sam nie dodgeuje bo już wole przegrać niż czekać 3 dni na Q

@Mori33 i z tego powodu nie będę grał na razie tam, bo to tylko marnowanie czasu. Za brak wejścia na serwer powinny być bany na co najmniej 6h. Inaczej tego się nie ogarnie i będzie wiecznie problem
  • Odpowiedz
@KrystJan: podobno ma się pojawić bot który będzie dawał bany za dodge, ale co to da skoro nawet na normalnym faceit jest ban 1h za opuszczenie meczu, troll poczeka nawet i tydzień. Moim zdaniem pągowski powinien ogarnąć parę osób i zrobić coś na wzór rekrutacji/sprawdzania graczy nie wiem jak by to miało wyglądać, ale to już ich biznes. Prędzej czy później albo się ta liga rozpadnie od nadmiaru trolli albo
  • Odpowiedz
@Mori33 przydałby się jakiś admin, któremy by można było wysyłać jakieś demka i by banowali na zawsze niektórych. I z przejawem toksycznośc i trolli.
Wiesz może czy jest taka opcja, żeby admin mógł wejść na serwer jako widz albo z GOTV? Jakieś reporty w czasie rzeczywistym też by były jakimś rozwiązaniem
  • Odpowiedz
@KrystJan: jest taka opcja, ale problem w tym, że jedynym adminem ligi jest pągowski, są pod nim jakieś kmioty co bożydara zbanowali (ten główny PPL już nawet nie Chellenger) którzy są od oceniania czy ktoś czituje czy nie etc. Tylko, że oni obserwują jakieś 130 graczy tyle ile gra w PPL, na chellenger i starter nikt nie patrzy i wątpię, że szybko się to zmieni, chociaż oglądałem jakieś szoty, że
  • Odpowiedz
@Mori33 znam mniej więcej historie bożydara i tego screena xD
a PAGO nie może kogoś pod siebie ustawić do ogarniania graczy? czy faceit by na to nie pozwolił?

oglądałem jakieś szoty, że pągowski mówił, że zrobi coś z tym starterem, tylko co?

@Mori33 oby na gadaniu się nie skończyło. Fajnie jakby to wszystko normalnie ruszyło i można było pograć normalne mixy z anti-cheatem oraz 128 tickrate i to wszystko w
  • Odpowiedz
@KrystJan: w sumie nie wiadomo dokładnie jakie ma układy z faceitem. Wszystko z tego jest w tym PPLS tylko brakuje miłych i przyjaznych graczy. Dużo lepiej usłyszeć najstraj niż k---o przegrałeś klacza to było takie proste j--------e. Jestem starszym graczem cs'a, pamiętam i to nie takie zamierzchłe czasy gdy mixa szukało się na mIRCu, w 1.6(5on5 on/off ahh to były czas gdy miałeś kupiony serwer 40 pw po jednej wiadomości
  • Odpowiedz
@Mori33 sama prawda i podzielam Twoje zdanie, również życzę dobrej nocy

głupie nawyki z 1.6 i już ich się raczej nie pozbędę

kucnięcie na scrollu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
@Mori33 to dziwne bo np. ja trafiam dość często na wąskie grono ludzi i są serio mega spoko. Jak trafisz w grze gościa z nickiem Boropr lub Kulffon to pickuj do drużyny bo solo mecze potrafią wygrać ;p ten pierwszy to nowo poznany random, miał 10 lvl kiedyś i n--------a w to jak szalony. Kulffon to znajomek, polecam gracza.
  • Odpowiedz
@Mori33: Nie graj tego, nie polecam. W challengerze i PPL-b też się zdarzają takie wybryki, ogólnie to nie polecam tych lig, w PPL-B jest wielkie kolesiostwo..
  • Odpowiedz