Aktywne Wpisy
Blondynka34 +31
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Jean Chalopin - francuski producent i scenarzysta. Jest twórcą wielu filmów animowanych znanych wykopkom tak między 25-40 rokiem życia, pracował z Amerykaninem polskiego pochodzenia Michałem Straczyńskim. Na pewno wiele z nich kojarzycie, ale nie wiedzieliście że są ze sobą powiązane. O dziwo przyznaję że właśnie te najbardziej zapamiętałem. Dziwi mnie że nie ma wśród nich "Piraci mrocznych wód".
Ulisses 31
Tajemnicze Złote Miasta
Inspektor Gadżet
Pole Position
Jayce i gwiezdni Wojownicy (inny tytuł to "W krainie władcy pił")
inne to
Malusińscy
Łebski Harry
Tęczowa kraina
Dennis Rozrabiaka
Troskliwe misie
M.A.S.K.
Diplodo
W 80 marzeń dookoła świata
Chlupotki
Kupidyn
Król Artur i Rycerze Sprawiedliwości
Sierotki
@kaczor: ściągnąłem 32 odcinki (łącznie jest 33 ale 29 nie było) i teraz oglądam, niestety bez polskich napisów ale idzie zrozumieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)