Aktywne Wpisy
drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl
Suchutkowy +14
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
Urodziny na #banggood w toku. Prezentujemy wybrane #promocje i #kupony zaczynając od dwóch #cebuladeals bo takich cen jeszcze za te produkty nie odnotowaliśmy!
*LINK - [2 w cenie 1] Szczoteczka soniczna Digoo DG-YS11 za $24.99 <-- do koszyka dodajemy 2 sztuki (mogą być tego samego koloru bądź nie)
*LINK - Klawiatura mechaniczna Mantistek® GK2 104 Keys RGB Blue Red Black Brown Switch za $27.50
pozostałe promocje na Banggood
*LINK - #xiaomi Mi5s 3/64 za $220.57
LINK - Opaska Xiaomi Miband 2 za $16.99
LINK - Power bank Xiaomi 20000mAh Polymer Power Bank 2 Dual USB Output with Quick Charge 3.0 za $28.89
*LINK - Snap-up z okazji urodzin na Banggood
LINK - Lampka nocna z czujnikiem Xiaomi MiJIA LED za $8.15
LINK - Xiaomi MiJia Car DVR SONY IMX323 Sensor za $48.69
LINK - Szczoteczka soniczna Digoo DG-YS11 za $22.74
*LINK - Waga łazienkowa smart Digoo DG-SO38H 180kg LED bluetooth za $19.99
Promocje na bieżąco dodawane są na naszym tagu live https://www.wykop.pl/tag/cebulaonlinelive/
Do tego u nas cały czas trwa #konkurs Świętuj 11. urodziny Banggood z Cebula.online
#gearbest
LINK - Xiaomi Piston In Ear Earphones Fresh Version za $4.99
LINK - Odkurzacz automatyczny Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum za $279.99
* <-- oznaczyliśmy najlepsze promocje
Chcesz na bieżąco dostawać powiadomienia o promocjach?
Zobacz nasz drugi tag cebulaonlinelive.
Linki bezpośrednie:
http://www.banggood.com/search/xiaomi/1567-0-0-1-1-44-0-price-0-0_p-1.html
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
Cebulowa grupa na FACEBOOKu
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień, zatwierdzając popup na naszej stronie
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @cebula_online @ChineseMobilePhones @#!$%@? @Mollo @Pijokot @vwolfi @Pjotsze @PurpleHaze @downinthedumps @KrystianEuropejski @masterhak2 @Mato @aukolb @dindon1234 @paciks @ptaaq @Frexor @ktosilla @hoop @matiwoj11
Komentarz usunięty przez autora