Aktywne Wpisy

wolny_kot +85

EmcePomidor2 +128
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to

Potrzebuję na nowy sezon fullface'a (nie kupuję już w tym momencie, mam całą zimę i początek wiosny na to, więc się nie pali), ale jak to baba, upatrzyłam sobie jeden konkretny kolor.
Problem w tym, że w sklepach, które przeglądałam (tak, tych "zagramanicznych" też), spotykam się głównie z niebieską i turkusową wersją, a wymyśliłam sobie różowowiśniową (o tego Bella chodzi). Kupował coś kiedyś ktoś gdzieś, gdzie mu bez problemu sprowadzali takie zachcianki w innych kolorach?
#kiciochpyta #kaski #kask #downhill #rower #mtb #enduro - wołam wszystkich, którzy mogą coś wiedzieć, nie bijcie
Ja bym pomęczył ludzi z Grawitacyjny, co prawda coś innego (kierownik), ale mi załatwili na prośbę i generalnie miło oceniam współpracę.
Dzięki, będę patrzeć co mają i dodaję do zakładek rowerowych!
https://www.amazon.com/Bell-Cherri-Mountain-Helmet-Medium/dp/B0753S95FH/ref=nav_signin?ie=UTF8&qid=1504721327&sr=8-20&keywords=SUPER+3R+MIPS&
Ogólnie problem z tymi kaskami jest taki, że strasznie się rysują. Mój 2r po 1 sezonie (i to słabym wybitnie) wygląda tak
@TwigTechnology: po to są, żeby się rysowały ;) A raczej, żeby rysowały się one, a nie głowa. Za to wygodą z tą szczęką bije resztę na głowę - nie wozisz dwóch kasków albo nie podjeżdżasz w pełnym, tylko sobie doczepiasz szczękę, kiedy potrzebujesz i gotowe. To