Wpis z mikrobloga

Ludziki od #rower, pytanie do Was: ściągał ktoś przez sklep jakiś inny kolor/model niż to, co oferowane w danym miejscu?

Potrzebuję na nowy sezon fullface'a (nie kupuję już w tym momencie, mam całą zimę i początek wiosny na to, więc się nie pali), ale jak to baba, upatrzyłam sobie jeden konkretny kolor.
Problem w tym, że w sklepach, które przeglądałam (tak, tych "zagramanicznych" też), spotykam się głównie z niebieską i turkusową wersją, a wymyśliłam sobie różowowiśniową (o tego Bella chodzi). Kupował coś kiedyś ktoś gdzieś, gdzie mu bez problemu sprowadzali takie zachcianki w innych kolorach?

#kiciochpyta #kaski #kask #downhill #rower #mtb #enduro - wołam wszystkich, którzy mogą coś wiedzieć, nie bijcie
  • 17
@galonim: szczerze powiem, że poza kubkami/kalendarzami/koszulkami/torbami, nie korzystałam z takich miejsc i pojęcia nie mam jak z jakością i czy to jest możliwe w ogóle? Myślisz, że jest szansa, żeby to zrobili dobrze - tak, żeby się tego woda, wilgoć, błoto nie imało (albo raczej imało, ale nie podsiąkało), a zarysowania nie kończyły się strzępieniem wszystkiego naokoło? Dodatkowy problem jest taki, że w nim jest odpinana szczęka (i dlatego głównie o
@kasiknocheinmal: Samochody oklejają i nie straszne im warunki atmosferyczne. Musisz tylko znaleźć jakąś większą agencje to i malunki ci tam jakieś wkomponują jak będziesz chciała i nie rozpieprzą kasku bo przy nim to raczej opalarką nie będą mogli sobie dopasowywać folii. Warto popytać bo z zagrabanicy może trochę kosztować ściągnięcie
@galonim: niby tak, ale z drugiej strony bez ryzyka, że coś się spieprzy. A od dystrybutorów i tak biorą, może by zwęszyli nowy hit kolorystyczny ;) Dzięki, będzie jako jedna z opcji awaryjnych, będę pytać w razie czego, chyba że w tym Grawitacyjnym coś pomyślą, albo ktoś poda jeszcze jakąś inną możliwość. Chociaż nie wiem czy wtedy po prostu nie będę myśleć o normalnym męskim. Zobaczymy. Podziękowała :)
@teryuu: tak to dojdzie też cena w sklepie, więc w sumie na to samo pewnie wyjdzie. Kalkulować będę później, na razie zbieram pomysły :D
@TwigTechnology: po to są, żeby się rysowały ;) A raczej, żeby rysowały się one, a nie głowa. Za to wygodą z tą szczęką bije resztę na głowę - nie wozisz dwóch kasków albo nie podjeżdżasz w pełnym, tylko sobie doczepiasz szczękę, kiedy potrzebujesz i gotowe. To