Wpis z mikrobloga

@kiszczak: Dam mu czas do jutra jeśli sie nie odezwie to wrzucam wszystko na wykop. Fiut #!$%@?. Stracil moj czas nie dosc ze jestem teraz ponad 100zl w plecy (bo musze kupic drugi dysk) to ktos czekal na laptopa ktorego mu obiecalem oddac naprawionego.
  • Odpowiedz
@nandrolone: poświęćcie trochę czasu i zgłoście go, bo widać złodziej znalazł sobie sposób na życie. Mając jego konto bez problemu namierzą. Może się okaże że oszukał wiele więcej osób w innych serwisach również.
  • Odpowiedz
@Ian nie bądź taki pewien, że bez problemu go namierzą. Moja różowa chciała kupić bilet na koncert, pieniądze przelane na konto, a bilet nie przyszedł. Potem okazało się, że w ten sam sposób oszukał więcej ludzi. Sprawa zgłoszona na policję, a śledztwo umorzone z powodu niewykrycia sprawcy.
  • Odpowiedz
@Kowalns: hmm jeśli nie robił jakiś specjalnych zabezpieczeń to wystarczyłoby żeby policja poprosiła bank o namiary na typa... (bank ma prawny obowiązek współpracować z policją). ale jak to w praktyce wygląda to nie wiem (może np. policja uzna że zbyt mała kwota by się bawić w nawet tak proste śledztwo?).
  • Odpowiedz