Mireczki jak myślicie lepiej kupić na początek jakiś 125cm i trochę sobie pojeździć na nim powiedzmy sezon, czy od razu lepiej zabrać się do zrobienia prawa jazdy i szukać czegoś większego ? Swoją drogą jak bardzo chore jest obecne prawo. Mimo posiadania kat.B muszę zrobić kurs od podstaw, z siedzeniem w sali i 20 godzinami tortur teorii. Później badania lekarskie, egzaminy, kolejne wyrzucanie kasy na nowy dokument i 1,5-2k wyrzucone w błoto, tylko po to żeby móc jeździć czymś większym niż 125, to jest śmieszne #motocykle
@sh4dow30: nikt nie mówił ze ma całe życie na 125 jeździć. @Andradyt: ja jestem z tych co zaczynali na 125(od tego sezonu śmigam sobie) i jestem własnie w trakcie robienia kursu na A.
@Andradyt: powtórzenie teorii to bardzo dobra rzecz. U mnie na kursie na kat. A prawie każdy miał kat B od kilku(nastu) lat i każdy miał bardzo duże braki w znajomości przepisów.
@Andradyt pamiętaj że jest trochę teorii tylko dla motocyklów. Przykładowe pytanie: Ile maksymalnie motocykli może jechać w kolumnie i jakie są minimalne odstępy pomiędzy kolumnami motocyklów?
Swoją drogą jak bardzo chore jest obecne prawo. Mimo posiadania kat.B muszę zrobić kurs od podstaw, z siedzeniem w sali i 20 godzinami tortur teorii. Później badania lekarskie, egzaminy, kolejne wyrzucanie kasy na nowy dokument i 1,5-2k wyrzucone w błoto, tylko po to żeby móc jeździć czymś większym niż 125, to jest śmieszne
#motocykle
@Andradyt: nope. Wyrabiasz PKK, idziesz do WORDu, zdajesz teorię, idziesz do szkoły jazdy
Lepiej robić prawko niż się bawić w 125-tki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Andradyt: ja jestem z tych co zaczynali na 125(od tego sezonu śmigam sobie) i jestem własnie w trakcie robienia kursu na A.
Ile maksymalnie motocykli może jechać w kolumnie i jakie są minimalne odstępy pomiędzy kolumnami motocyklów?