Aktywne Wpisy

Tumurochir +239
Wczoraj w Radomiu odbył się protest przeciwko budowie masztu telekomunikacyjnego xDDDD
MAŁPY RAZEM SILNE
#szury #foliarze #neuropa #bekazpodludzi #heheszki
MAŁPY RAZEM SILNE
#szury #foliarze #neuropa #bekazpodludzi #heheszki

Clefairy +291
Tylko mi nie mówicie, że dzisiejsza nagonka na Watchdog to nie jest sterowana PiSowska akcja nakręcana przez trolli wykorzystujących do tego Konfederackich półmózgów.
Watchdog przez lata robi ŚWIETNĄ robotę rozliczając polityków z rozpieprzania publicznych pieniędzy, nepotyzmu, lewych przetargów na syna brata ministra - nie jestem w stanie wymienić drugiej tak zasłużonej dla społeczeństwa organizacji NGO, ale widocznie to wszystko nie ma znaczenia, bo słusznie stanęli w obronie innej organizacji, która jest atakowana
Watchdog przez lata robi ŚWIETNĄ robotę rozliczając polityków z rozpieprzania publicznych pieniędzy, nepotyzmu, lewych przetargów na syna brata ministra - nie jestem w stanie wymienić drugiej tak zasłużonej dla społeczeństwa organizacji NGO, ale widocznie to wszystko nie ma znaczenia, bo słusznie stanęli w obronie innej organizacji, która jest atakowana

Miraski i Mirabelki, czas na małe #rozdajo , które może wzbogacić Wasze samotnie, jaskinie i piwnice.
Format "odbierz lub podeślij etykietę do paczkomatu".
W skład pakietu wchodzą oryginalne książki i płyty Microsoft i Lotus.
1. *MS Word 97* - płyta + książka
2. *MS Works* - płyta + książka
3. *Lotus SmartSuite* - płyta + broszurka z warunkami licencji
4. Dwie książki do MS Access for Windows 95
Zasady:
1. pierwsza osoba, która jest zainteresowana i
a) ma możliwość odbioru osobistego dzisiaj na Bemowie/Warszawa, raczej po 12:00 (lub dla desperatów - w ciągu najbliższej godziny :-)
albo
b) ma możliwość wygenerowania na paczkomaty.pl dzisiaj etykiety "ode mnie do siebie" w formacie pdf w rozmiarze A6 dla paczkomatu i podesłać mi tę etykietę
umieszcza komentarz o treści "odbiorę osobiście 4 września 2017" lub "wygeneruję etykietę 4 września 2017"
2. kontaktuję się z pierwszą osobą spełniającą warunek 1 na priv w celu uzgodnienia szczegółów (odbioru osobistego lub treści etykiety i sposobu jej podesłania)
3. w razie niepowodzenia kontaktu (czekam max 1h od mojej odpowiedzi) lub uzgodnień, kontaktuję się z kolejną osobą.
4. czekam na odbiór lub etykietę (i nadaję paczuchę) w poniedziałek
5. dla horej curki też moge dać, byle madka zgłosiła się jako pierwsza i zgodnie z powyższymi zapisami.