Aktywne Wpisy
Grejt_Sajaman +70
Ale oni są #!$%@? odklejeni, że ja #!$%@? XDDD chłopka się cieszy że jakiś obcy twór będzie ingerował w nasze polskie sprawy. Oni by najchętniej oddali suwerenność do UE
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
np. Nie rozumiem jaki byl zamysl przy zmianach sukkuba, ktory w tej chwili pada od jakiegokolwiek removala i nie ma z tego ani zadnego deathwisha jak w przypadku yen con/triss butt, ani nie dostal armora - w tym przypadku patrzac na grota ktory ma 1pkt sily wiecej i szybciej sie odpala, a dostal 5pkt pancerza(akurat w tej karcie smieszne jest to ze po odpaleniu jest on zwykla 10 bez armora inie likwiduje go asasyn ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Jak wam sie gra w obecnym patchu? pewnie #!$%@? i jak nie spam tremmorsami to wygrywanie coinow mulliganem i start z 3 tancerzami na stole ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gwint
@kubusfnc: A czy Grot przypadkiem nie dostał tylko 5 pancerza w śpiącej formie. Odpala się tak jak odpalał, punktów też ma tyle samo. Tyle, że obecnie można go przeciągać po swojej stronie Utopcami... Sukkub wbrew pozorom jakiś sens ma, co prawda niemal każdy removal go zabije, ale przynajmniej nie traci się na nim punktów, a jak już zadziała, to robi teraz jeszcze większe różnice punktowe. Aczkolwiek
Mnie bardziej ciekawi to co zrobili z Rębaczami z Crinfrid - to wygląda tak, jakby ta karta dostała nerfa pod poprzedni stan