Wpis z mikrobloga

Co byście powiedzieli na igrzyska s----------a wersja różowe paski? Wiecie opisy kandydatek w stylu podstarzała myśliwa z zezem, różowowłosa dziewczyna motorniczego z bipolarem czy burzliwa showuperka z dzieckiem xD?

@ORMO-27: kiedy wersja z różowymi?

#i------------------a
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@madry_i_mieciutki: nie, bo będzie zbyt śmiesznie, już nie chcę wnikać kto i kogo, nie obchodzą mnie personalia, ale jak takie rzeczy to prawda, to tutaj nawet nie ma co oceniać, tylko wspołczuć i sie pośmiać xD
Poza tym, warto by zdefiniować wygryw i przegryw, co nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wołam naczelnego filozofa - @ORMO-27
  • Odpowiedz
@lubielizacosy: propagowanie takich postaw rujnuje cywilizację zachodnią i podważa normy etyczne i moralne bardziej, niż związek Mikołaja K.K ze środowiska libowskiego z kolegą i psem
o ile oczywiście, ktoś tego nie zmyślił, wtedy co złego to nie ja, d---------m sie tylko do prawdziwych rzeczy, zmyslonych mam az za duzo.
  • Odpowiedz
niż związek Mikołaja K.K ze środowiska libowskiego z kolegą i psem

o ile oczywiście, ktoś tego nie zmyślił, wtedy co złego to nie ja, d---------m sie tylko do prawdziwych rzeczy, zmyslonych mam az za duzo.

@januszhajsow: owy Mikołaj dodatkowo na ostatnim organizowanym przez siebie sylwestrze dolał do alkoholu gosciom GBL gdzie jedną dziewczynę ledwo co odratowano bo wywołało to jakieś komplikacje w związku z jej padaczką
  • Odpowiedz