Aktywne Wpisy
adrian1207 +718
#oszukujo dzisiaj z rana przywitał mnie telefon z PKO, żeby potwierdzić umowę o pracę do umowy kredytowej. Żadnego kredytu nie brałem, więc gość mówi, że w takim razie to zgłasza, blokuje wniosek, pyta w jakim banku mam konto i że poinformuje mój bank o próbie wyłudzenia, że zaraz mój bank się skontaktuje. Faktycznie zadzwonił numer prawidłowy mojego banku, dostałem prawidłowego smsa od mojego drugiego banku (prawilny sms), że moje kanały dostępu zostają
betonowysedes +287
Tym wszystkim którym przeszkadza w lato upał 30 stopni to teraz macie cudowna pogodę. Delektujcie się nią, śmiało na spacer, rower czy motor. Jest przecież tak pięknie, komary Was nie gryzą, słońce w monitor nie świeci. Mozna coś w ogródku zrobić, taka pogoda daje tyle możliwości. W końcu się nie pocicie też . Naprawde jest cudownie XDDDD
#pogoda ##!$%@? ##!$%@?
#pogoda ##!$%@? ##!$%@?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#polityka
@frank-papillon: w tym momencie na tle tego rządu wziąłbym każdy inny oprócz tego z 2005-2007
takiego nieposzanowania prawa nie było chyba nigdy. jaruzelski był lepszym prezydentem od tego miałkiego pionka.
kolesiostwo, nepotyzm i korupcja jak za rządów AWS
populizm, okropne kadry i nieróbstwo jak za rządów pis lpr samoobrona
Najlepszy był najprawdopodobniej rząd Tuska. Dobrą prasę miał też Miller, a Buzkowi przeszły wielkie reformy.
@frank-papillon: ile Ci płacą?
@Domelus: na drodze do kompletnej izolacji, pamiętaj, że nasza ojczyzna nie jest wyspą.
No chyba, że mówisz o międzymorzu od Bałtyku po morskie oko
50k misiewicz #!$%@? w miesiąc
@Domelus: puki co to w Czechach popiera nas partia komunistyczna
Słowacja wyjdzie z Unii, pozbędzie się Euro żeby wejść do projektu między-morza pod naciskiem Rumunii?
A tak w ogolę to dlaczego niby Rumunia chciała do nas dołączyć?
@k1fl0w Kiedy Polska z Węgrami wyjdą z unii to innym będzie łatwiej podjąć tę decyzję. Holandia też nie jest zbyt zadowolona z tego całego "sojuszu".
A co jak nie pójdą?
Bez Węgier i nas w unii te kraje co zostaną będą miały więcej środków do podziału, dlaczego miałby wyjść?