Aktywne Wpisy
Dobra panowie, po roku czasu przebywania na agresywnych tagach #przegryw i #blackpill czas powiedzieć wam kilka niewygodnych faktów przegrywy.
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Xefirex +53
Kukiz to jedna z większym patologii polskiej polityki. Żal tej partii po w 2015 nie wyglądali jeszcze tak strasznie. Teraz wygląda to na to, że zostaną zjedzeni przez PIS jak nie teraz lub w 2018 roku to raczej na pewno po wyborach w 2019 roku.
https://www.wykop.pl/link/3894371/kukiz-15-najbardziej-agresywny-jezyk-polityki-w-polsce/
#neuropa #polityka
To, że nie są spójni ideowo jako parlamentarzyści nie znaczy, że ich program jest słaby. Z resztą problem braku spójności ma akurat cała wolnorynkowa "prawica" (ta gardząca autorytaryzmem państwa, czyli tak na oko knp + kukiz + wolność (korwin) + republikanie, bez endencji) i próbują się jednoczyć już kilkanaście lat pod różnymi
@PafnucyMaj: dobrze piszesz, Kropka Nowoczesna wypisz, wymaluj jako żywa....
@PafnucyMaj:
A jako przykład podałeś PO i .N xD
Pis jest bardziej liberalny niż te dwie partie xD