Aktywne Wpisy
Gdyby ktoś się zastanawiał czemu nienawidzę mężczyzn:
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
Możecie mi zadać dowolne pytanie
#amd #morele #komputery #pcmasterrace #radeon #vega #heheszki
@StalySluchacz: tylko fanboye nvidii są w stanie płacić płacić grube pieniądze za coś co się nie opłaca
jak masz 1500zł na kartę to wtedy patrzysz co się najbardziej opłaca w takim budżecie i tyle
polega to też na tym że jak masz 10% więcej wydajności to nie opłaca się płacić 50% więcej za kartę o numerek wyżej
mam ci dalej tłumaczyć? czy nadal jesteś "zielony"
@MaddoxX1911: Nawet taniej. Mindfactory ostatnio miało vegę 64 za 507 euro. Tylko problem w tym że chyba nie wysyłają już za granicę...
Komentarz usunięty przez autora
@Datura: zawsze można to ominąć, są firmy które wysyłają