Wpis z mikrobloga

Sorry za spam pod tagiem, ale przejrzałem wątek i naszła mnie pewna myśl, więc chcę Was spytać o zdanie (mogło mi umknąć coś co podważa moją hipotezę). Nie sądzicie, że ta cała akcja z Barankiem może być doskonale wyreżyserowaną zarzutką Mirka @Vahn i jego kolegi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie chcę wyjść na malkontenta i niedowiarka, nie chcę też zarzucać nikomu nieprawdy, ale nie raz przekonałem, żeby nie wierzyć we wszystko co znajdziemy w internecie i niektóre informacje sprawdzać po kilka razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#baranekzolx #kiciochpyta
Pobierz
źródło: comment_F14jTEiXH1Lk03KmSaJD8YlGBu9fbrPs.jpg
  • 15
@LukaszN: Nie rozumiem tego wielkiego polowania na zarzutki. Przecież to portal ze śmiesznymi obrazkami i zabawnymi historyjkami. Mnie ta sytuacja trochę zaciekawiła (nie tak jak złoty pociąg, rurka w samolocie czy BMW) i ciekaw jestem co będzie dalej. A czy to będzie zmyślone czy nie - co za różnica? Może komuś to że kliknę plusa da jakąś radość w życiu - i bardzo dobrze - mi nie zabierze.
@LukaszN: do tego by podawali numer; bawili się w jakieś podchody? Akcja trwa już jakiś czas, a wątpię że dorośli ludzie jak @Vahn mieli by czas na takie pierdoły, jakieś inscenizacje pod publike.
@mardory: @Tovarisch_Hardbassov: Akurat kupienie jednorazowego starteru na alledrogo to nie byłby problem. A "podchody" mogłyby być częścią scenariusza. Nie znam Mireczka @Vahn, nie wiem czy miałby na to czas czy nie. Już trochę czasu jestem na tym portalu i pojawiały się tu już podobne historie, które okazywały się baitem. Nie twierdzę, że jest tak w tym przypadku i nie miałem na celu nikogo urazić swoim wpisem, liczę, że @
@Polinik: Pokaż mi w którym miejscu tak krzyczę, No właśnie- nie pokażesz, bo nic takiego nie zaszło. Ja widzę tylko zadawane przez siebie pytania i staram się poznać opinię innych.
Także myślę, że na tym zakończymy nasz dialog, wróć jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem.