Aktywne Wpisy
powodzenia +34
wykop wymoderował mój wpis z instant karmą, ale chyba przez pomyłkę, bo siusiak był wyblurowany, więc wrzucam jeszcze raz
jak nie spada że streamable to nie rozumie czemu miałoby spaść z wykop.pl
polecam ten filmik karzdemu
jak nie spada że streamable to nie rozumie czemu miałoby spaść z wykop.pl
polecam ten filmik karzdemu
konradpra +34
#wielkabrytania #uk #wybory
Masakra Konserwatystów.
Prawdopodobnie największa zmiana w ilości parlamentarzystów jaka kiedykolwiek nastąpiła w historii brytyjskiej demokracji.
Przy okazji w pelni zasłużona.
Masakra Konserwatystów.
Prawdopodobnie największa zmiana w ilości parlamentarzystów jaka kiedykolwiek nastąpiła w historii brytyjskiej demokracji.
Przy okazji w pelni zasłużona.
Szefem ochrony był eks milicjant co razem z Dziewulskim AT tworzyli na Okęciu. Typ był #!$%@?. Lał tych pruszkowskich sebastianow aż furczalo. MISZTAL chyba.
W pracy zarabialem 50 zł za noc plus jakies 800-1000 napiwkow od gangusow. Jeden z tych wyższych może Masa może kiełbasa czy jak ich tam zwali zawsze płacił 200 zł Zygmuntem. Za wszystko.nie ważne czy to szatnia za 2zl czy wódka za 100.
Nie wspomnę o czestowaniu wódka, dragami i oferowaniu że "Jak chce to koleżanka #!$%@? mi dzide ".
Gangusy zasponsorowali mi kilka dobrych miesięcy studiów na polibudzie. To były lata 90-te, akademik kosztował mnie 150 zera na miesiąc.
Potem coś się właściciel z gangusami poklocil i interes trzeba było zwijać.
Ten Andy właściciel wylądował w raporcie WSI Macierewicza. I jak zbieraliśmy rzeczy i przewozilismy do Palmiarni na Mokotowie to też jakiś były milicjant opowiadał jak Pershing zaczynał jako kieszonkowiec na centralnym a jego ochroniarzem był Gołota
#takbylo #truestory
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jarek?
Ale pamiętam #!$%@? Bolca (Milowicza) na imprezie playmate Playboya gdzie była darmowa wódka i cała ówczesna śmietanka wychodziła #!$%@? jak świnie.
Pamiętam koncert Apollo 440 i joint spalony z Dj Hurricane. Pamiętam tequile pita z Westbam. I dużo dużo więce