Wpis z mikrobloga

Czy w jakiejś sieci jest możliwość wzięcia karty z ważnością na 6-12 miesięcy, która pozwala wykupić pakiet internetowy nieczasowo? W playu było coś takiego, za zarejestrowanie numeru na nazwisko, ale wygląda na to że już nie ma.

Prościej mówiąc - czy moglibyście podrzucić jakiś link do sieci, gdzie jest możliwość kupienia karty sim na której jest około 20GB internetu do wykorzystania w 6-12 miesięcy. O ile coś takiego w ogóle istnieje.

#lte #play #internet
  • 11
@Mokofacza: @Xardax: dla mnie takie opcje sa nieoplacalne. 2-3 razy w miesiacu jestem po za miastem i potrzebuje internet mobilny tylko w te dni. Myślałem że może znajdzie się coś w rodzaju prepaida z długim okresem ważności. Idealne rozwiązanie dla mnie, to kupukesz 10GB transferu i dopóki nie wykorzystasz tego, to masz neta.
@siwersss: W starterze Ja + Internet na Kartę za 15 zł możesz otrzymać 30 GB do wykorzystania w okresie 365 dni. Warunkiem jest wykonanie zasilenia w ciągu 14 dni od włączenia się do sieci w kwocie 30 zł. Za doładowanie uzyskasz dodatkowo bonus w postaci 10 GB na 30 dni, a środki z zasilenia będziesz mógł wykorzystać na kupno Pakietu internetowego 25 GB (ważny 25 dni) za 25 zł oraz 5