Czy w jakiejś sieci jest możliwość wzięcia karty z ważnością na 6-12 miesięcy, która pozwala wykupić pakiet internetowy nieczasowo? W playu było coś takiego, za zarejestrowanie numeru na nazwisko, ale wygląda na to że już nie ma.
Prościej mówiąc - czy moglibyście podrzucić jakiś link do sieci, gdzie jest możliwość kupienia karty sim na której jest około 20GB internetu do wykorzystania w 6-12 miesięcy. O ile coś takiego w ogóle istnieje.
@Mokofacza: @Xardax: dla mnie takie opcje sa nieoplacalne. 2-3 razy w miesiacu jestem po za miastem i potrzebuje internet mobilny tylko w te dni. Myślałem że może znajdzie się coś w rodzaju prepaida z długim okresem ważności. Idealne rozwiązanie dla mnie, to kupukesz 10GB transferu i dopóki nie wykorzystasz tego, to masz neta.
Pozniej pakiet sie nie wyczerpuje. Jedynie co, to jesli nie wykonales zadnego polaczenia, sms, nie sciagnales zadnych danych przez 30 dni, to z konta sciagaja 2zl.
@siwersss: W starterze Ja + Internet na Kartę za 15 zł możesz otrzymać 30 GB do wykorzystania w okresie 365 dni. Warunkiem jest wykonanie zasilenia w ciągu 14 dni od włączenia się do sieci w kwocie 30 zł. Za doładowanie uzyskasz dodatkowo bonus w postaci 10 GB na 30 dni, a środki z zasilenia będziesz mógł wykorzystać na kupno Pakietu internetowego 25 GB (ważny 25 dni) za 25 zł oraz 5
@siwersss: W powyżej wspomnianej ofercie najdłuższy okres ważności pakietu internetowego to 30 dni. Jest on cykliczny, więc jeśli zapewnisz odpowiednią ilość środków, będzie odnawiał się automatycznie.
Czemu od dwóch tygodni wszyscy zewsząd straszą wojną? Jak to się stało że w ciągu kilku miesięcy przeszliśmy ze śmiania się z orków i wyśmiewania Putina ze na ukrainie nic nie jest w stanie zrobić, do zapowiedzi że zaraz wojna i to na terenie Polski?
Prościej mówiąc - czy moglibyście podrzucić jakiś link do sieci, gdzie jest możliwość kupienia karty sim na której jest około 20GB internetu do wykorzystania w 6-12 miesięcy. O ile coś takiego w ogóle istnieje.
#lte #play #internet
@siwersss
http://www.play.pl/oferta/play-karta/play-na-karte/play-na-karte-odnowa/
Pozniej pakiet sie nie wyczerpuje. Jedynie co, to jesli nie wykonales zadnego polaczenia, sms, nie sciagnales zadnych danych przez 30 dni, to z konta sciagaja 2zl.
@Mokofacza: słyszałem, tragedia, nie polecam nikomu