Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy

Macie jakieś sprawdzone źródło johy? Chciałbym spróbować, trochę się cykam, ale z drugiej strony to nie wiem czy jak nie byłem młodszy to nie brałem jakiegoś spalacza z tym, kiedy jeszcze było legalne :)
  • 23
  • Odpowiedz
@intruzzz: "Na terenie Unii Europejskiej suplementy diety zawierające johimbinę nie są dopuszczone do sprzedaży, zostały wycofane przez sanepid- jednak substancja nie jest klasyfikowana jako nielegalna, ani nie jest wpisana na Wykaz środków odurzających i substancji psychotropowych"
  • Odpowiedz
@intruzzz: zawsze możesz serce przebadać by odrzucić ewentualnie wrodzone wady ( ͡° ͜ʖ ͡°) ps. widze, ze joha z palmas dalej na allegro - taki standardzik i swego czasu dzialalo.
  • Odpowiedz
@intruzzz: Przeciez w prochu najlepsza.

Tylko trzeba dobrze odmierzać roztwór bo moze byc kiepsko, ja kiedys za dużo do strzykawki nabrałem i potem widzialem na zielono i ogólnie myślałem ze umre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MirkobIog: to pół kilo jest jakoś paczkowane/porcjowane? Trochę nie czaję, przecież 0.5g mogę wrzucić se w litr wody. Jeden ch powinien mi z tego wyjść jeśli wypiję całość. Liczy się zawartość johy.
  • Odpowiedz