@TlustodupyBialorusin: Dobrze, że przede mną przyszedł jeden taki, co potrafi pod tym samym wpisem brać z powietrza jakieś tezy, a na próby dyskusji opartej o argumenty odpowiada, że to ideologia. ( ͡°͜ʖ͡°)
Tutaj też problemem nie byłoby sięgnięcie po dane ilu ludzi ma 4k+ MMR, ale widzę, że dyskusja jest już na poziomie: "jest ich dużo", "tylko tak ci się wydaje", ja ją sobie odpuszczę.
@Jan_K: Janek znowu zaczynasz? ( ͡°͜ʖ͡°) Uspokój się ziomek. Fajnie, że się udzielasz pod tym tagiem i często służysz pomocą, ale równie często angażujesz się w przepychanki słowne i jakieś wypominanie rzeczy nieszczególnie związanych z tematem. Nie mam chęci wracać do poprzednich dyskusji. Za dużo też czytasz między wierszami. Oczekujesz ode mnie nie wiadomo jakich statystyk do tak prostych zagadnień jak smurf, a przy okazji
Co do tematu smurfów - ja mam na poparcie przykłady, akurat dzisiaj na topie jest Swim. Jeśli nie widzisz dlaczego w jego przypadku smurf do testowania talii ma sens, to faktycznie ciężko będzie do Ciebie przemówić. Ty z kolei nie masz nic na poparcie swojej tezy, ale bez problemu wyskakujesz z tekstem "90% podbija swoje ego". Chociaż oczywiście, o czym pisałem, nuda i chęć utrzymania pozycji,
@soltysek: jezu po jakiemu to
Tutaj też problemem nie byłoby sięgnięcie po dane ilu ludzi ma 4k+ MMR, ale widzę, że dyskusja jest już na poziomie: "jest ich dużo", "tylko tak ci się wydaje", ja ją sobie odpuszczę.
Co do tematu smurfów - ja mam na poparcie przykłady, akurat dzisiaj na topie jest Swim. Jeśli nie widzisz dlaczego w jego przypadku smurf do testowania talii ma sens, to faktycznie ciężko będzie do Ciebie przemówić. Ty z kolei nie masz nic na poparcie swojej tezy, ale bez problemu wyskakujesz z tekstem "90% podbija swoje ego". Chociaż oczywiście, o czym pisałem, nuda i chęć utrzymania pozycji,