Wpis z mikrobloga

@merengue: 'i się doksztalc' xD sam kiedyś w nią wierzyłem do czasu jak przeanalizowałem dokładnie każda jego przygodę i owy 3ci sezon. Ps. Naprawdę nie trzeba być lingwista tylko można odpalić Wikipedię i zobaczyć co osiągał w danym sezonie , kiedy odszedł itp
@utede: To że odchodził z Porto i Interu po 2. sezonie wcale nie przeczy tej teorii, a z ostatnich dwóch klubów jakie prowadził został #!$%@? własnie po słabym 3. sezonie.
@merengue: Aha,odchodził po 2 sezonach pełnych sukcesów i nie przeczy to teorii? Ale bzdura :D to co, miał odpowiadać tez za następne sezony w klubach które prowadził ktoś inny? ( ͡º ͜ʖ͡º) został wyrzucony jedynie z Chelsea po konflikcie z Romkiem. Z Realu odszedł bo sam to zapowiedział... naprawdę nie chce mi się przekopywać ale jak będzie potrzeba to wypisze KAŻDY jego klub który prowadził. Jego
Z Realu odszedł bo sam to zapowiedział

@utede: xD ja wiem, że jako fan utd jesteś teraz nim zafascynowany, ale nie wierz we wszystko co on mówi. Oficjalna wersja jest "rozwiązanie kontraktu za porozumieniem stron", a fakty są takie, że Real miał już nagranego grubego Włocha na następny sezon od dawna.
@merengue: nie masz pojęcia co o nim myśle, ale widzę nostradamus Ci się włączył. Od zawsze byłem na nie dla niego mimo ze sztukę trenerska w jego wykonaniu szanuje. Za dużo jadu i chamskich zagrywek stosował, choć chyba na starość mu się to zmienia... Pierwszy sezon tez dupy nie urwał choć na koniec zwycięstwem LE trochę podkolorowal. Tak czy inaczej sukcesy miał w każdym klubie i jako jedyny dał radę przerwać