Aktywne Wpisy
siodemkaxx +222
proszę bardzo jaki piękny wysryw nr 1 w gorących, z ponad 300 plusami https://wykop.pl/wpis/70955883/a-ja-pamietam-jak-bylo-rok-temu-polskie-mlyny-swie
użytkownika @mango2018 odpisuje tu bo oczywiście wrzuca wszystkich rolników na czarną bo taki ma przykaz pewnie z partii
nagonka na rolników trwa w najlepsze bo jako jedyna grupa społeczna ośmieliła się protestować przeciwko polityce rządu który #!$%@?ł praktycznie całe rolnictwo w ciągu pół roku od rozpoczęcia wojny przez własne działanie.
Nie rok temu polskie młyny nie świeciły pustkami,
użytkownika @mango2018 odpisuje tu bo oczywiście wrzuca wszystkich rolników na czarną bo taki ma przykaz pewnie z partii
nagonka na rolników trwa w najlepsze bo jako jedyna grupa społeczna ośmieliła się protestować przeciwko polityce rządu który #!$%@?ł praktycznie całe rolnictwo w ciągu pół roku od rozpoczęcia wojny przez własne działanie.
Nie rok temu polskie młyny nie świeciły pustkami,
Riiuku +44
Jesteś młodym singlem i masz do wyboru:
- Partia która ma dość konserwatywne poglądy jak zakaz aborcji ale przynajmniej proponuje, że twoje ciężko zarobione pieniądze zostaną dalej twoje
- Partie które wciąż więcej i więcej od ciebie zabierają i każda z nich nie chce zmienić zdania a dodatkowo w czasie pandemii ograniczały twoją wolność
I wy się dziwicie, że mężczyźni będą głosować na konfe? Może i oni nic mężczyznom nie dają tak
- Partia która ma dość konserwatywne poglądy jak zakaz aborcji ale przynajmniej proponuje, że twoje ciężko zarobione pieniądze zostaną dalej twoje
- Partie które wciąż więcej i więcej od ciebie zabierają i każda z nich nie chce zmienić zdania a dodatkowo w czasie pandemii ograniczały twoją wolność
I wy się dziwicie, że mężczyźni będą głosować na konfe? Może i oni nic mężczyznom nie dają tak
#oswiadczenie
--
Wszystkie nieodpowiednie komentarze będą usuwane
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Mi się śnią dziwne rzeczy, np. śnię kilka historii tego samego.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Bo jak nie chcesz, to dodaj mnie na czarną listę, a nie obnoś się proszę ostentacyjnie, że piszesz.
@enforcer: To jest normalne w snach. Np. nagle jesteś pilotem (mój przykład), chociaż 1) normalnie tego nie chcesz 2) możesz się bać latać (ja xd). Nagle po prostu
@PsychoX: tak proszę nie pisać.