Aktywne Wpisy
wykop +9
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Tuż przed weekendem (na Waszych telefonach) gotowa do pobrania była aktualizacja wykopowej aplikacji androidowej! Pod lupę wzięliśmy najczęściej zgłaszane przez Was problemy i tym tematom nadaliśmy najwyższy priorytet.
Zmiany, które pojawiły się w nowej wersji aplikacji, to:
- poprawiliśmy sortowanie w wyszukiwarce;
- dodaliśmy możliwość ustawiania wielkości czcionki dla: wpisów, znalezisk, komentarzy w zakresie 12-16
- dostosowaliśmy wyświetlanie hitów;
- poprawiliśmy otwieranie filmów z domeny Facebook.
- dodaliśmy
Tuż przed weekendem (na Waszych telefonach) gotowa do pobrania była aktualizacja wykopowej aplikacji androidowej! Pod lupę wzięliśmy najczęściej zgłaszane przez Was problemy i tym tematom nadaliśmy najwyższy priorytet.
Zmiany, które pojawiły się w nowej wersji aplikacji, to:
- poprawiliśmy sortowanie w wyszukiwarce;
- dodaliśmy możliwość ustawiania wielkości czcionki dla: wpisów, znalezisk, komentarzy w zakresie 12-16
- dostosowaliśmy wyświetlanie hitów;
- poprawiliśmy otwieranie filmów z domeny Facebook.
- dodaliśmy
ztidar +94
Jak ja was #!$%@? pisowskie nienawidzę. Pracuję na etacie, ale prowadzę jednocześnie JDG, gdzie przyjmuję zlecenia na projekty. Zanim przeszedłem na etat zarabiałem całkiem nieźle na tych zleceniach (w zeszłym roku średnio ok. 12k przychodu na miesiąc - nie #it). Teraz mam mniej czasu i raczej traktuję to jako "dorobienie sobie".
Ale do rzeczy. W maju realizuję małe zlecenie dla jednej firmy, łącznie jakieś 8h roboty. Płacą mi 95zł netto za
Ale do rzeczy. W maju realizuję małe zlecenie dla jednej firmy, łącznie jakieś 8h roboty. Płacą mi 95zł netto za
#pubg