Aktywne Wpisy
senes +53
Single +/- 30 letni, jak wyglądają wasze poszukiwania, szukacie w ogóle? Jestem po dwóch dłuższych związkach, w tym roku spotykałam się z nowym chłopakiem ale też nic nie wyszło. Teraz już nie chce mi się randkować, poznawać, też tak macie? Takie wypalenie? Że chciałabym kogoś kto tak samo chce się ustatkować, ułożyć sobie życie, z kim można od razu bo ma tak samo. A nie jest ciągle niegotowy. Trochę jak w tym
nonamezpiwnicy +93
3 lata związku z laską, spokojna, dużo pracowala,uczyla się, odwiedzała mnie, ja ją, spedzalismy ze sobą mnóstwo czasu. Wszystko było dobrze dopóki nie poznała dziewczyny która robi tatuaże i ma mnóstwo "alternatywych znajomych". Nagle zaczęły się imprezy techno, narkotyki, alkohol, dziwne wyjazdy. Zostałem zbombardowany tekstami że jestem nudny, że nie lubię jeździć, poznawać świat i ludzi. Właściwie to ona nigdy nie wyszła z taką propozycją bo ciągle było coś. Jak ja proponowałem
Oczywiście dyskusję najlepiej prowadzić z samym sobą. Koleś ma mnie na czarnolisto, a mimo wszystko notorycznie cytuje moje wypowiedzi, przy czym nie ma jaj żeby dać mi szansę na udzielenie odpowiedzi.
Rozumiem, że powodem dla którego powstał wpis naładowany przyjazną energią, jest filmik Reynada
Nerfienie jednej dobrej karty z powodu innej, która w świecie karcianek nie powinna mieć prawa bytu (0 mana Innervate, notabene problem dotyczy też Prepa) jest hmm... głupie? Mana cheat i Ultimate Infestation mogą wydawać się unfair, ale tak nie jest. Przyczyną jest to, że Blizzard wyeliminował słabe strony druida. Dawniej karty pokroju Innervate pozwalały na jednorazowy tempo swing kosztem kolejnej tury i card advantage. Ramp jest w porządku i druid rampem stoi. Nie w porządku jest niesamowita elastyczność jaką teraz posiada druid.
@xGreatx ostatnio celowo usunąłem cię z czarnolisto żeby dać ci szansę na odpowiedź. Mam nadzieję, że tym razem to wykorzystasz i jak normalny człowiek podejmiesz się NORMALNEJ dyskusji, a nie obrzucania gównem jak małpy.
#hearthstone
Ty już swoje szanse miałeś, nie bez powodu trafiłeś na czarną listę. Dostaję info, że gdzieś jest samozaoranie, a że jestem ciekawski to sprawdzam i się nie zawiodłem.
@xGreatx: A ja napisałem, że głupotą jest nerfienie fajnej karty, bo druid potrafi rampę. Czy to tak ciężko zrozumieć? Napisałem też, że druid nie ma takich słabości
@xGreatx: Akurat to doskonale pasuje do ciebie - wystarczyłoby gdybyś przeczytał swoją radosną twórczość i się o tym przekonał.
Dzięki. Generalnie ludzie mają tutaj różne poglądy na zagadnienia, ale nikt nie trzyma tak żenująco niskiego poziomu jak ty. Nikt