Wpis z mikrobloga

To uczucie gdy piszesz, że Ultimate Infestation (10 mana druid) wymaga znerfienia ale nie przez to co ta karta robi tylko przez rampę druida ( 8 mana do 4, innervate w UI), kilka dni później widzisz na reddicie filmiki i opinie prosów potwierdzających to co uważasz a w międzyczasie raki z wykopu obrzucają gównem "3 dni minęły on narzeka" "było mnóstwo nerfów wymuszonych przez społeczność" XD. Kisnę z was raki za każdym razem xD.

Oczywiście dyskusję najlepiej prowadzić z samym sobą. Koleś ma mnie na czarnolisto, a mimo wszystko notorycznie cytuje moje wypowiedzi, przy czym nie ma jaj żeby dać mi szansę na udzielenie odpowiedzi.
Rozumiem, że powodem dla którego powstał wpis naładowany przyjazną energią, jest filmik Reynada
Nerfienie jednej dobrej karty z powodu innej, która w świecie karcianek nie powinna mieć prawa bytu (0 mana Innervate, notabene problem dotyczy też Prepa) jest hmm... głupie? Mana cheat i Ultimate Infestation mogą wydawać się unfair, ale tak nie jest. Przyczyną jest to, że Blizzard wyeliminował słabe strony druida. Dawniej karty pokroju Innervate pozwalały na jednorazowy tempo swing kosztem kolejnej tury i card advantage. Ramp jest w porządku i druid rampem stoi. Nie w porządku jest niesamowita elastyczność jaką teraz posiada druid.
@xGreatx ostatnio celowo usunąłem cię z czarnolisto żeby dać ci szansę na odpowiedź. Mam nadzieję, że tym razem to wykorzystasz i jak normalny człowiek podejmiesz się NORMALNEJ dyskusji, a nie obrzucania gównem jak małpy.
#hearthstone
  • 11
a mimo wszystko notorycznie cytuje moje wypowiedzi, przy czym nie ma jaj żeby dać mi szansę na udzielenie odpowiedzi.

Ty już swoje szanse miałeś, nie bez powodu trafiłeś na czarną listę. Dostaję info, że gdzieś jest samozaoranie, a że jestem ciekawski to sprawdzam i się nie zawiodłem.

Nerfienie jednej dobrej karty z powodu innej, która w świecie karcianek nie powinna mieć prawa bytu (0 mana Innervate, notabene problem dotyczy też Prepa) jest
@xGreatx: Czy ty kiedykolwiek rozmawiałeś z kimś bez obelg, insynuacji i ad personam?

napisałem jak byk, że karta jest OP BO DRUID ROBI WSZYSTKO W RAMPĘ i potem ma mega profit z tej karty BO PRZECIWNIK ZAZWYCZAJ MA MAŁY STÓŁ I 4-5 MANY.

@xGreatx: A ja napisałem, że głupotą jest nerfienie fajnej karty, bo druid potrafi rampę. Czy to tak ciężko zrozumieć? Napisałem też, że druid nie ma takich słabości
@TlustodupyBialorusin: Bezpodstawnie wyśmiałeś to co napisałem o UI oraz rampie (+ manipulacja screenshota), reddit oraz prosi zaczynają o tym pisać, że coś jest nie tak ale wykopek nołnejm nadal idzie w zaparte xD. Szkoda mi ciebie, bawcie się dalej w kółeczku wzajemnej adoracji. Kończę temat bo jak grochem o ścianę.
@xGreatx: Reddit to taki wykop na globalną skalę. Skupisko casuali. Reynad już dawno temu hejtował Innervate i żadna to nowość - http://www.pcgamer.com/reynad-on-the-10-old-cards-blizzard-should-nerf-for-hearthstone-standard. W gruncie rzeczy też jesteś nołnejmem, który idzie w zaparte i stał się pośmiewiskiem pod tym tagiem, więc wiesz...

Szkoda mi ciebie, bawcie się dalej w kółeczku wzajemnej adoracji.

Dzięki. Generalnie ludzie mają tutaj różne poglądy na zagadnienia, ale nikt nie trzyma tak żenująco niskiego poziomu jak ty. Nikt
Zakładanie, że xgreatx miał kiedykolwiek coś rozbudowanego do powiedzenia, oprócz "#!$%@?ć pirate warriora, patches #!$%@?, aggro raki, tylko controle i removale w curve".