Aktywne Wpisy
Sigfried +80
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +241
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
The Cure, Lovesong
Tak czysto teoretycznie, to powinna się tutaj znaleźć jakakolwiek piosenka z dyskografii Bajmu, którego moja mama jest wielką fanką, ale pomyślałam o czymś trochę ciekawszym. Niestety (albo i stety), nie wyniosłam z domu dobrego gustu muzycznego. Rodzice słuchali albo po prostu tego co akurat leci w radiu albo jakiegoś disco polo od czasu do czasu xD ja jestem trochę zakałą rodziny i za każdym razem jak się spotykamy w większym gronie słyszę "ECH, NO MOGŁABYŚ NORMALNEJ MUZYKI SŁUCHAĆ, A NIE WIECZNIE TE KONCERTY DALEKO OD DOMU" Bo wiecie, w moim mieście akurat koncertów disco polo jest aż w nadmiarze. No ale rodzice miewali momenty, szczególnie mama. Dzięki mojej mamie właśnie poznałam The Cure. W wieku 9 lat nie umiałam ich docenić, po latach mi się udało. Także dzięki, mamo.
#muzyka #100daymusicchallenge #newwave
@arsaya: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)