Wpis z mikrobloga

Wykopki dajcie sobie spokój już z tym ze grubas nie dotrzymuje słowa i nie realizuje celów z donejtów, boli was coś widocznie za bardzo najwyraźniej biedaczki. Chodzi o to że każdy kto chodź raz dał mu donejta nie chciał mu dać kasy na cel tylko żeby zabłysnąć jakimś nowym pociskiem na gohe albo po prostu pokazać sie przed widownią, o tym że 90% osób które sie pytają gdzie są pieniądze pewnie nigdy nie wysłała nawet na ten cel 3zlotych to nawet nie chce wspominać . Hipokryzja to nie ten sam wykop co 8/9 lat temu
#danielmagical
  • 3
@swag1337: Czyli że jak prosisz sąsiada o przysługę, albo ktoś Ci coś oferuje, po czym mówi że ma sprawy prywatne i Cię olewa to machasz na to ręką? Wiesz, są pewne zasady w życiu, pewnych rzeczy się nie robi. Jeśli serio tak myślisz to życzę Ci samych takich danielków wśród znajomych. Daniel rucha nas tu wszystkich od dłuższego czasu i to prosto w oczy. Ja na Daniela dałem sporo kasy, żeby
nie zmienia to jednak faktu ze większość donejtow jest dla tekstów ktory dana osoba chce tam napisac a nie na to zeby wesprzeć grubasa... i denerwuje mnie hipkryzja tak jak kazdy przed wyjaśnieniem spamował na wykopie ze daniel np. Bedzie beczal, zwalał wine na Małysza itd. A podeszedl do tego filmiku na lajcie bez pretensji i zwalania win na innych- WIEC CO WYKOPKI ZACZĘŁY ROBIC ? Spamować ze pewnie ustawione i był