Dibhala Dibhala 16.08.2017, 14:42:57 via Android 8 + A miał być klasyk na niedzielę ( ͡° ʖ̯ ͡°)#gotujzmikroblogiem #gotujzwykopem źródło: comment_U0DRqCaskI7pJ53YGioBW9Qa4HLobN2R.jpg Pobierz
Dibhala Dibhala 16.08.2017, 15:06:00 1 + @folxuxd: #potwierdzoneinfoW szczególności tak dietetyczna marchew @szampon_ziolowy: wszak też warzywna, ale aż tak dobry w robieniu pomadoróvky nie jestem.Pokaż spoiler
szampon_ziolowy szampon_ziolowy 16.08.2017, 15:08:19 2 + @Dibhala: Zrobiłeś rosół, to zrobić z niego pomidorową na leniwego skur...la to generalnie + jeden składnik :)
Dibhala Dibhala 16.08.2017, 15:16:05 1 + @szampon_ziolowy: ale do tego trzeba długo ryżyk gotować ( ͡° ʖ̯ ͡°)Wszak jedyny prawilny to wywinięty, jak na szkolnej stołówcePrzyznam że moje kubki smakowe są tak leniwe, że pomidorówy w najbliższym kwartale nie zdołałyby przetrawić.
#gotujzmikroblogiem #gotujzwykopem
źródło: comment_U0DRqCaskI7pJ53YGioBW9Qa4HLobN2R.jpg
PobierzW szczególności tak dietetyczna marchew
@szampon_ziolowy: wszak też warzywna, ale aż tak dobry w robieniu pomadoróvky nie jestem.
Wszak jedyny prawilny to wywinięty, jak na szkolnej stołówce
Przyznam że moje kubki smakowe są tak leniwe, że pomidorówy w najbliższym kwartale nie zdołałyby przetrawić.