Wpis z mikrobloga

chyba biorę xboxa one S głównie przez EA access, taniej mnie wyjdzie granie, a czy ta nowa konsola xbox one x to będzie jakas oddzielna i będą takie gry które na xbox one s i tej fat nie uruchomią sie? bo szczerze mówiąc chce miec możliwość grania we wszytko co na xbox one x ale w gorszej jakości, mimo wszystko chce miec taka możliwość, doradzcie cos zeby mnie bardziej utwierdzic w xbox one, nie będzie problemów z ludźmi online w takim bf1? bo mniej osób ma xboxa niz takiego ps4
#xboxone
  • 21
@Magiczny_Kartofel: po jakim czasie gry trafiają do ea access? taki mass effect andromeda tez kiedyś trafi wgl, czy sa takie gry (ekskluzywne) które nigdy nie trafia do ea access, czy moge na padzie od xboxa one s bo niby ma jacka, grać i słuchać dźwięków gry jednocześnie na podłączonych słuchawkach do pada? jak wyglada kompatybilność wsteczna, moge kupić gre na x360 na płytce i xbox one ja normalnie odpali?
@TeoriaKwantowa Gry trafiają w różnym czasie, raz krótko, raz długo trwa droga do Są Access
Andromeda trafi pewnie za pół roku

Nie ma gier ekskluzywnych, ja już to z 1999 w dół

Na padzie to co wymieniłeś
To headsed czy jakoś tak umożliwia słuchanie tylko czatu głosowego i rozmów

Normalne słuchawki tak jak normalne słuchawki

Kompatybilność wsteczna obejmuje masę gier z Xbox 360, z płytą z x360 możesz grać, ale przed tym
@TeoriaKwantowa W one s wysuwanie jest na przycisk, najlepsze Polskie forum? Xbox Polska
Co warto wiedzieć przed zakupem? Przygotuj się na latanie do sklepu po baterie do pada, musisz też wiedziec ze by dostać grę z x360 z live gold potrzebna jest podpięta karta paypa kredytowa
W zestawie prawdopodobnie znajdzie y miesięcy golda, 14 dodatkowe testowe golda i 1 miesiąc Ea Access, przynajmniej jak tak miałem
@Magiczny_Kartofel: kupując na Amazonie mam normalnie gware 24 miesiące (jak jest realizowana w tym amazonie) a bedzie działać w pl normalnie czy będzie jakies bzyczenie bo czytałem ze jak konsola jest na inny rynek to cos z napięciami nie tak i bzyczy, potrzebna będzie przejściówka bo o jaki Amazon chodzi us, uk, Niemcy czy jescze inny, sory ale ja nie ogarniam