Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +847
Dzięki potężnemu Mirkowi @Strzalka który przyłapał Izunie na lotnisku, mamy piękne widowisko zmęczonej życiem piramidziary po "wakacjach", wykopki co wy żeście jej zrobili xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Ustrojstwo +151
Podczas jednego z ksenofobicznych patroli w Środzie Wielkopolskiej można zobaczyć nacjola z koszulką "Combat 18". To neo-nazistowska organizacja terrorystyczna biorąca swoją nazwę od inicjałów Adolfa Hitlera (pierwsza i ósma litera alfabetu), odpowiedzialna za grożby, podpalenia i morderstwa.Kiedyś takie polackie bojówki zabijały Żydów np w Jedwabnem. #polacy #nazisci #zydzi
Ostatnio mój komputer ma focha na mnie i łapie co chwilę zwiechy :(
Nie wiem czy to przypadek czy nie, ale głównie odbywa się to przy ogłądniu YT. Wszystko updatowałem, zmieniłem nawet przeglądarke z FF na Chrome i lipa.
W grach, może raz czy dwa się trafiło, ale tylko przy ładowaniu map / planszy ;)
Generalnie, czarny ekran i koniec.
Zanim zacznę bawić się w jakieś wymiany/reinstalacje, to czy mogę gdzieś w logach windowsa prześledzić co może powodować zwieche?
#pcmasterrace #pc #windows #windows10
No chyba, że YT jakoś mocno obciąża system ;)
w windows 7 można było zobaczyć w podglądzie zdarzeń - brało się wszystkie zdarzenia i patrzyło jakie były ostatnie przed zwiechą - czasem nakierowywało na konkretny sprzęt lub
System został uruchomiony ponownie bez uprzedniego czystego zamknięcia. Możliwe przyczyny błędu: system przestał odpowiadać lub uległ awarii albo nastąpiła nieoczekiwana utrata zasilania.
Jeśli masz jakiś pomysł gdzie mógłby coś innego / więcej znaleźć to byłoby super.
A nie zaszkodzi zrobić jakiegoś memtesta albo innej diagnostyki.
@FeNtastiC: Zasilacz z czarnej listy.Zamykam temat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@macabrankov: polecisz jakieś dobre programy do diagnostyki?
Generalnie jak laptop to nie ma za dużo możliwości. Temperatury też nie zaszkodzi monitorować (np. HWmonitor i logi - sprawdzać, co miało jaką temperaturę w ostatnim zapisie). Dużo może też pomóc