Aktywne Wpisy
Bergi +82
Siema, prowadzę badania do pracy magisterskiej - dlatego potrzebuję waszych odpowiedzi.
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia
roots18 +47
Kto w polsce próbuje sprzedawać bezalkoholowe piwka w cyrku się nie śmieje, nie jest lekko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą, czy są wykopki co lubio dobre bezalkoholowe piwka? Znalazłby się ktoś chętny na małe rozdajo przed majóweczką?
#bezalkoholowe #zdrowapianka #piwo
Swoją drogą, czy są wykopki co lubio dobre bezalkoholowe piwka? Znalazłby się ktoś chętny na małe rozdajo przed majóweczką?
#bezalkoholowe #zdrowapianka #piwo
Dziś godzinie 18:31 czasu polskiego z platformy startowej HLC-39A znajdującej się w Kennedy Space Center na Florydzie wystartuje rakieta Falcon 9 z kapsułą zaopatrzeniową Dragon, której celem będzie zadokowanie na Międzynarodowej Stacji Kosmicznej. Po starcie i wykonaniu swojego zadania, pierwszy stopień wyląduje na LZ-1 na Cape Canaveral. Podczas startu mają zostać użyte wykorzystane w jednej z poprzednich misji nogi Falcona 9. Ponoć to jednak ostatni Block 3 a nie Block 4 jak wczoraj pisałam. Pogoda daje w tej chwili 80% szans na start a rakieta jest już tankowana.
Link do artykułu na temat startu: Start rakiety Falcon 9 z misją CRS-12 – 14 sierpnia 2017
Stream SpaceX
Multistream
#spacex #eksploracjakomosu #technologia #nasa
LZ-1 - Landing Zone 1, Cape Canaveral (see LC-13)
HLC-39A - Historic Launch Complex 39A, Kennedy (Saturn V, Shuttle, SpaceX F9/Heavy)
Jestem botem
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @Przemysl @nietopies @Voobo @KRSS @hadriano @penguin @rawr @Pietrek558 @Mikunda @jarnunvosk @EstradaOrNada @Miop @Rothenfels @esqr @siemieniu @Haz111 @adiwlin @polkin3run @basssiok @Przyglup @pjotregg @Javkens @Smartek @marcinpl87 @virus-t @hopin8krzys @progressiverotation @krisu @miluvzkittenz @KurzeJajko @Vanesco @iancurtis @Shv666 @3Xpro @JedynyTakiPodrobionyTomekNaWykopie @Elkoss @Magix_Slayer @Jake_921 @CzolgoStopowicz @Jagodapolna @tigitall @