Wpis z mikrobloga

Na wspieram.to wystartowała kampania polskiej wersji Roll Player wydawanej przez Ogry Games. Gra polega na tworzeniu swojej postaci jak w grach RPG na podstawie rzutów kośćmi. Może się to wydawać nudne i losowe ale kostkami można manipulować przez rozmaite akcje. Do tego kupujemy ekwipunek i czary dla naszej postaci, które również wpływają na nasze staty. Gra od 1 do 4 graczy. W grudniu ma ruszyć kampania z dodatkiem do gry, który wprowadza możliwość przetestowania naszej postaci w walce i questach. W ciągu pierwszego dnia osiągnięto prawie 50% założonej kwoty. Polecam, ciekawa i wciągająca pozycja oferująca o wiele większą głębię niż się wydaje.

https://wspieram.to/rollplayer
#grybezpradu
Szczaf - Na wspieram.to wystartowała kampania polskiej wersji Roll Player wydawanej p...

źródło: comment_lPfDF1PZ094Xwn4VlzErzhaXds6KxTJd.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
@Jednobrewy: czy ja wiem? EB 139 zł z paczkomatem w cenie, może dodadzą jakąś pierdołe jako exclusive, 73 kostki z workiem, coś koło 100 kart. Na KS zdaje się po 50 $ chodziła i tyle bym na pewno nie dał.
  • Odpowiedz
@Szczaf: Garść kości, niewielka talia kart i parę planszetek to bardzo mało za taką kwotę. To też jest pochodna dzikiej ceny oryginału. Za 140zł można kupić już naprawdę ładnie wydane gry zarówno mechanicznie jak i jakościowo. Dla mnie to nie jest warte więcej niz 100zł i z tego względu rezygnuję z wsparcia.
  • Odpowiedz