Aktywne Wpisy
Tja88 +153
WielkiNos +305
Chłop się oświadcza dostarczając kobiecie dużo emocji. Tyle, że ta o mało nie zeszła na zawał.
#zwiazki #oswiadczyny #truestory #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#zwiazki #oswiadczyny #truestory #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Chociaż w sumie, Sony samo pisze "Jednorazowa opłata licencyjna umożliwiająca pobranie na kilka systemów PS4.". Ale że się cykamy to wolę zapytać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bauwan: tak, bany są tylko za kupowanie kradzionych kont na plati.ru albo kont z grami zakupionymi skradzionymi kartami.
tak samo jest z ps plusem...wystarczy że macie na jednym z kont plusa a korzystacie na obu. To jest 100% legitne.
@marianoitaliano: <3
a w takim razie jeszcze jedno pytanie mam - możemy grać jednocześnie w to samo?
@bauwan: tak. sprawdzone na alienation ( ͡º ͜ʖ͡º)
@janushek: ja mam pod swoje konto z plusem podpięte 2 ps4 i dwie ps3 i to jest max na co sony zezwala (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Czyli 4 konsole korzystają z plusa i gier w wersji cyfrowej. Każdy gra na swoim koncie. Trofki każdy sobie wbija z osobna... moje konto na wszystkich prócz mojej konsoli ustawione jest jako główne
@marianoitaliano: też nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@janushek: ale sie domyślam ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
@bauwan: nie tak... konsol pod konto podpiętych możesz mieć 15...ale w danej chwili będą działać dwie. zalogujesz sie u jednego kumpla i ustawisz swoje konto jako aktywne to u drugiego na grach cyfrowych włączy się blokada