Po ostatniej konfrontacji #adbuster doszedłem do wniosku, że powinien on przetestować środki na powiększenie penisa.
Jakby to wyglądało? Zamówiłem... (chwila przerwy) 3 środki na powiększenie no sami wiecie czego i (chwila przerwy) Skąd wziąłem te środki? Z firm x y z bla bla bla
CLICkBAIT "Monia będzie sprawdzać!" Aby było sprawiedliwie każdy środek będę brał w odstępach co godzinę. [Dowolna treść] Podsumowując środek x działał i powiększył mi penisa o jakieś 10% co jest dość dobrym wynikiem bo to aż 1cm więcej natomiast zastanawiam się czy nie rozpoznali mojego ip i przysłali mi lepszy produkt dlatego działa.
Uwaga! środek y nie powiększył penisa bo już był normalny, taki jak zawsze
środek z jest beznadziejny bo nie urus
Podsumowując konfrontacje wygrywa x [link do sklepu]
Takie mam #przemyslenia na temat tych mało kompetentnych testów usług i produktów - bez żadnej grupy kontrolnej, bez korzystania kilku razy z danych usług i wysnuwaniu wniosków po jednorazowym teście. Na miejscu wielu firm wytoczyłbym pozwy przeciwko niemu.
Jakby to wyglądało? Zamówiłem... (chwila przerwy) 3 środki na powiększenie no sami wiecie czego i (chwila przerwy) Skąd wziąłem te środki? Z firm x y z bla bla bla
CLICkBAIT "Monia będzie sprawdzać!"
Aby było sprawiedliwie każdy środek będę brał w odstępach co godzinę.
[Dowolna treść]
Podsumowując środek x działał i powiększył mi penisa o jakieś 10% co jest dość dobrym wynikiem bo to aż 1cm więcej natomiast zastanawiam się czy nie rozpoznali mojego ip i przysłali mi lepszy produkt dlatego działa.
Uwaga! środek y nie powiększył penisa bo już był normalny, taki jak zawsze
środek z jest beznadziejny bo nie urus
Podsumowując konfrontacje wygrywa x [link do sklepu]
Takie mam #przemyslenia na temat tych mało kompetentnych testów usług i produktów - bez żadnej grupy kontrolnej, bez korzystania kilku razy z danych usług i wysnuwaniu wniosków po jednorazowym teście. Na miejscu wielu firm wytoczyłbym pozwy przeciwko niemu.
#youtube #adbustercwel