Aktywne Wpisy

KrzysiekBee +7
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 15.7% (774)
- Nie 84.3% (4156)
hitsmer +255

Jako, że nie jestem jakoś na bieżąco w temacie ogólnie programowania to byłem bardzo zasmucony, jak usłyszałem, że #php to w zasadzie się kończy i przyszłość to #javascript Dlatego kieruję pytanie do Was! Jako doświadczeni programiści co mi radzicie. Fajnie jakby pod moim wpisem nawiązała się jakaś dyskusja. Czy warto brać się na poważnie za php czy sobie darować i wybrać javascript. Z góry dziękuję za każdy komentarz ;)
@BoTakChce: za 10 lat też tak będą mówić XD
@Jurigag: Czy wystarczy jak opanuję jeden framework czy musiałbym nauczyć się kilku? Jeśli tak, to który byś polecił i dlaczego?
Komentarz usunięty przez autora
@BoTakChce: mody na frameworki przychodzą i odchodzą. Naucz się po prostu programować i potem migracja na inny język czy frameworki to nic wielkiego.
@AmbaZjadla: Z jednej strony nic wielkiego, z drugiej trudno się przebić przez HR który wymaga X lat w danej technologii.