Ok zabawmy sie ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡º͜ʖ͡º) Waszym zdaniem za rok dokladnie 6 sierpnia 2018, jak bedzie wyglada top10 crypto? np na coinmarketcap.com #kryptowaluty
@ralfek: Chce skończyć z tym p----------m o srebrze po prostu. J---e to LTC tylko dlatego, że sobie skopiowali z BTC Segwit to co mam to skupować : )... tych technologi to mieli miec w hooj od 2013, a poza dodaniem Segwita z BTC to nic nie weszło. Jak zobaczę te technologie w akcji to będziemy gadać.
@ralfek: XD LTC ma technologii tyle co im się uda od devów bitcoin core skopiować :DD
co wy widzicie w tym szicie? Bo ja widzę deva który podczas bańki przypomniał sobie o swoim coinie żeby trochę zarobić i skopiował do niego na bezczela segwit.
@sebastian-tuszynski: król oczywiście na pierwszym miejscu ETH raczej zachowa swoją 2 pozycję ale będzie powoli wygryzane przez neo waves Dash, xem - tak, ale raczej końcówka top 10 XRP - bo tego gówna jest tyle że to zawsze będzie mieć duży cap, ale wątpię żeby utrzymał 3 miejsce Neo, waves jak wyżej będą atakować top10 - pewnie któremus uda się na stałe wyklepac
Waszym zdaniem za rok dokladnie 6 sierpnia 2018, jak bedzie wyglada top10 crypto? np na coinmarketcap.com
#kryptowaluty
Chce by BTC było no 1 ale to jest krypto wiec hooj wie.
Bitcoin Cash
Litecoin
Ethereum Classic
Dash
Wrzuciłbym
J---e to LTC tylko dlatego, że sobie skopiowali z BTC Segwit to co mam to skupować : )... tych technologi to mieli miec w hooj od 2013, a poza dodaniem Segwita z BTC to nic nie weszło.
Jak zobaczę te technologie w akcji to będziemy gadać.
@WeselnyGiermek00: NJEE
LTC ma technologii tyle co im się uda od devów bitcoin core skopiować :DD
co wy widzicie w tym szicie? Bo ja widzę deva który podczas bańki przypomniał sobie o swoim coinie żeby trochę zarobić i skopiował do niego na bezczela segwit.
ETH raczej zachowa swoją 2 pozycję ale będzie powoli wygryzane przez neo waves
Dash, xem - tak, ale raczej końcówka top 10
XRP - bo tego gówna jest tyle że to zawsze będzie mieć duży cap, ale wątpię żeby utrzymał 3 miejsce
Neo, waves jak wyżej będą atakować top10 - pewnie któremus uda się na stałe wyklepac